Українська Манітоба
-
Так і живем
-
Фух, в мене вже голова зовсім закрутилась 🤪 Зрозуміло шо нічого не зрозуміло 🫣
-
Подзвони їм і вони змінять тобі номер.
-
А мій чоловік має прилетіти на час відпустки ☺️
-
Я колись мав рахунок у приват24 як ФОП. Потім я виїхав, ФОП закрили мені через ІТ-компанію. Той рахунок був на українському номері. В той час не було можливості на канадський переключити. Коротше, сім-картка чи то загубилась чи перестала працювати і я вже років 10 не заходив до приват24.
-
Просто…із 2022 потрібно було лишень звернутися до Консульства. Не мали документів - то вже була їхня головна біль уточнювати дані… …зараз стає складніше, хоча зручніше (віддалено можна)… …далі ж може бути гірше…
-
"Ще вищі ціни на похорон у столиці Канади. Як пише Reuters, станом на 1 квітня 2024 року, на кладовищі в центрі Торонто..."
-
Доречі, вчора зустрічав одного чоловіка, то вертається із братом до України. Будуть служити в ЗСУ. 5 років останніх по заробітках по Європі їздили, в Канаді останній рік, але кажуть, що все нажите в Україні, сім'ї також, Канада їм не зайшов, то вернулися ще півроку тому. Чоловіки залишилися щось підробити трохи і будуть повертатися у червні до України . Вже квитки купили. У кожного свій шлях.
-
Виглядає як план Я тоді з Вами в делегацію
-
Ну от, пробую оновити. Якщо вийде отримати національний паспорт, то спробую ще раз. Нині фейл з монобанком. А як не вийде, то вже прийдеться ставати депутатом канадського парламенту або урядовцем, щоб їздити до України в складі делегації 😂 Іншого виходу я не бачу просто без дійсний документів.
-
Доброї ночі. Хто розбирається в авто, яка ваша думка стосовно висловнлювання що американськи машини дуже швидко та часто ржавіють, в контексті покупки вживаного авто? Чи то чушь і все дуже індивидуально. Мені здається що воні самі дешеві в обслужевані, якись додж джорней допустимо, чи джіп компас чи компакт забув. Яка ваша думка, чи краще дивитися корейське (південно 🤭) авто?
-
Мене колись питали, чи є в Канаді успішні онлайн магазини українських автентичних товарів. Ось знайшов один, вже 5 років продає і заробляє на Etsy та Amazon. Ось Etsy www.etsy.com/ca/shop/artspacesol?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0nVIaVMp4tvhypI95hr4IqYRhLhAZQM-glUgd92flyFUSwlnWL2MTEuqQ_aem_AftbLh4m7SHqHt9XCCC6fX3sjS9IoKmJRd_p66JlV5eI887wbEPu1EWR3T-GgncJaacmKpA_xH6p4XoFxhggP9Ud&load_webview=1&bid=roJ0BmS6Mh3NOtaK8zYsZzXTrftN
-
Так