Українська Манітоба
-
Виглядає як план Я тоді з Вами в делегацію
-
Ну от, пробую оновити. Якщо вийде отримати національний паспорт, то спробую ще раз. Нині фейл з монобанком. А як не вийде, то вже прийдеться ставати депутатом канадського парламенту або урядовцем, щоб їздити до України в складі делегації 😂 Іншого виходу я не бачу просто без дійсний документів.
-
Доброї ночі. Хто розбирається в авто, яка ваша думка стосовно висловнлювання що американськи машини дуже швидко та часто ржавіють, в контексті покупки вживаного авто? Чи то чушь і все дуже індивидуально. Мені здається що воні самі дешеві в обслужевані, якись додж джорней допустимо, чи джіп компас чи компакт забув. Яка ваша думка, чи краще дивитися корейське (південно 🤭) авто?
-
Мене колись питали, чи є в Канаді успішні онлайн магазини українських автентичних товарів. Ось знайшов один, вже 5 років продає і заробляє на Etsy та Amazon. Ось Etsy www.etsy.com/ca/shop/artspacesol?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0nVIaVMp4tvhypI95hr4IqYRhLhAZQM-glUgd92flyFUSwlnWL2MTEuqQ_aem_AftbLh4m7SHqHt9XCCC6fX3sjS9IoKmJRd_p66JlV5eI887wbEPu1EWR3T-GgncJaacmKpA_xH6p4XoFxhggP9Ud&load_webview=1&bid=roJ0BmS6Mh3NOtaK8zYsZzXTrftN
-
Так
-
В мене колега механік (зараз не працює по спеціальності) с редсілом. Він не ремонтує свого доджа . Іноді в мене складається враження,що кожного разу його поїздка може бути останньою. Там живого місця на ній нема. І він її використовує взимку. А ось на літо в нього інша машина ,доглянута і т.д. На мое питання чому так. Була довга відповідь,яку можно звести до одного - не бажання витрачати гроші поки той металолом їздить.