Українська Манітоба
-
Ikea, навіть в костко
-
Ми поки що живимо в готелі , але шукаємо житло щоб зїхати
-
Добрий вечір , була би вдячна за допомогу
-
В якому районі Ви проживаєте , я нещодавно знайшла чудовий home daycare для своєї малявки , але там всі дітки приблизно віку 1 рік … а моїй вже 4 , тому ми ходили лише місяць . Можу поділитись контактами , запитаєте чи є місяця ще ?
-
Добрий вечір, нам потрібно завтра зранку з'їздити в Окбанк (45км по трассі чи 25км через місто) , о дев'ятій виїхати від Бест Вестерн , потім в офіс в Вінніпезі та назад. Можливо хтось може нам допомогти, звичайно за гроші.
-
Riding Mountain Provincial Park 4 години 800м, майже гори... Regina - 8 годин, Calgary - 14 годин.... Jasper - трохи їзди, але це вже справжні гори :)
-
Парки, пляжі, кемпінг, навіть до пайнтболу без авто не дістатись Пішки тільки до Liquormart можна :)
-
А ні до Birdshill, а ні до Whyteshell, Sprucewood, Childlake, Pinawa, Caddy Lake, St Malo..... літаком не дістанешься :) То авто це не тільки комфорт, але запорука якісного відпочинку
-
? Хто забороняє ?
-
Дякую )
-
Ковролін бачив в канадіан таер досить приємна ціна була, щось 17-19кад за 1м.п.
-
Добрий вечір ) Потрібна порада, де можна купити новий килим за приємні гроші ?
-
ну та як.... обідно дуже.
-
Та сама справа шо в україні нічого нового)
-
Маю знайомих в Стела
-
Добрий вечір , шукаю садочок або людину, яка б могла подивитися за моєю дитиною . Дитині 1,1 рік . Буду вдячна за допомогу
-
бл+ть тиждень вдома дитина із стоматитом сиділа. щас пішли в садік, прийшов лист що в садіку всі хворі на грип. прийшли додому із садіка хворі
-
1.59 в неділю заправляли
-
Взагаліто в Канаді нема такого поняття суто чоловіча чи жіноча робота. Роботодавець бере людину, яка може виконувати обовязки в повному обсязі. В мене на зміні є дівчина-maintenance, дівчина-форкліфт дравер. Знаю пару фірм і 1 ферму, де треба працііники, але це не у Вінні а у Вінклері
-
@banofbot
22 Jan 2023, 08:02
15269/236347
3 minutes ago