Українська Манітоба
-
Цікаво. Я в 2023 отримав id карту без адреси. І щоб авто продати, треба було йти в цнап і отримати листа А4 де вказується адреса проживання. Це тоді що.
-
ну це ж не відбповідь на моє питання, до чого тут СТО. Я би взяв СТО і заїхав до механика, але тут за інше питаю
-
В мене в Україні був Civic 2013 (from USA copart) в ідеальному стані без іржи. Сьогодні бачив таку машину у Вінніпегу з обох боків іржа
-
А як вам таке питання, ой як мені буде соромно, але канадець сказав що це нормально що я так думаю. Хтось ризукував купляти авто, вживане, скажемо не у канадців, ви розуміїти про що я. Доречі бачив продавав авто кіа церато, не помню 2012 року з пробігом 130 000 км, за 8500$, один власник. Я якось подумав підозріло і тд, пока я думав хтось це авто купив🤣. Зараз готуюсь щоб вся інфа була як оформити, що провірити і треба гарне авто зразу брати у той же день, якщо з перших рук
-
Буде, міський транспорт завжди ходить у вихідні дні
-
Вірю. Я сівік продавав старий,ржавий,так його купили у мене за 4 години,і за цей час мав 100 смс у месенджері
-
Я купив б/у авто. Поїздив,назбирав грошей і відпрацював 6 місяців. Пішов і замовив нове авто. Продав старе авто за 15 хв і поїхав в той же день забирати нове. Це зумовлено тим ,що знайти достойне авто і за адекватні гроші у Вінніпеу,складніше аніж виграти в лотерею.
-
Я маю на увазі якщо авто купляти для власного користування
-
Гарні авто і за норм гроші ультають за 15 хвилин максимум,це реалії авторинку місцевого
-
Авто гарне треба брати за 2 години після виставленню на продаж.
-
Мені здається що люди там користуються гаражами) а в містах відкриті парко місця, я про зиму в основному
-
я з вами на 100% згоден, я бачу об'яви і не знаю як це описати, але відчуваю, що ці люди кажуть правду. Але мені здається, нажаль, перекупи так же роблять, так що тут треба поспішати
-
Самі гарні авто яки я купляв тут це у маленьких містечках манітоби,було якось їздив за авто 400 км,то там люди добрі чесні і ціни нормальні.
-
Не витримав - купив футболку, бо дуже мені личитиме - єнот та надпис 'Houston I have so many problems'. Це ж як для мене 😁. На Amazon не знайшов доречі, Etsy тільки
-
Так і не написав про свого начальника ). Купив він Jeep Gladiator (2022) . Вже пішла іржа по капоту (краска почала відходити від металу). Результат - заміна капота дилером + кришу ,так як вона протікати почала після сильних злив. Це не рахуючи,що до цього він був у дилера разів 20 (з його слів ) по різним гарантійним причинам.
-
Реально,фокус Форд за 4000 продавали ,140.000 пробіг бабця продавала,авто виставили 12 хвилин назад пишу вона пише що вже їдуть авто дивитись і потім через пів години пише авто уйшло
-
Та за 15-30 хв не встигнеш доїхати по Вінніпезі навіть 🙂
-
Все дуже по-різному. Ви може взяти "проблему" з перших рук, або робочу конячку у іммігрантів з третіх рук, які підкопили грошей на новішу модель. Як казали зверху - лотерея.
-
Мав хундай сонату 2014 року нову, з салону, 8 років відїздила -лиш міняв масло, 210,000км поки не сталась майже смертельна дтп - на трасі збив семі-трак… а так нуль іржи було
-
Це довго,15-30 хвилин.
22 Jan 2023, 08:02
152720/237999
3 minutes ago