Українська Манітоба
-
Мені здається що люди там користуються гаражами) а в містах відкриті парко місця, я про зиму в основному
-
я з вами на 100% згоден, я бачу об'яви і не знаю як це описати, але відчуваю, що ці люди кажуть правду. Але мені здається, нажаль, перекупи так же роблять, так що тут треба поспішати
-
Самі гарні авто яки я купляв тут це у маленьких містечках манітоби,було якось їздив за авто 400 км,то там люди добрі чесні і ціни нормальні.
-
Не витримав - купив футболку, бо дуже мені личитиме - єнот та надпис 'Houston I have so many problems'. Це ж як для мене 😁. На Amazon не знайшов доречі, Etsy тільки
-
Так і не написав про свого начальника ). Купив він Jeep Gladiator (2022) . Вже пішла іржа по капоту (краска почала відходити від металу). Результат - заміна капота дилером + кришу ,так як вона протікати почала після сильних злив. Це не рахуючи,що до цього він був у дилера разів 20 (з його слів ) по різним гарантійним причинам.
-
Реально,фокус Форд за 4000 продавали ,140.000 пробіг бабця продавала,авто виставили 12 хвилин назад пишу вона пише що вже їдуть авто дивитись і потім через пів години пише авто уйшло
-
Та за 15-30 хв не встигнеш доїхати по Вінніпезі навіть 🙂
-
Все дуже по-різному. Ви може взяти "проблему" з перших рук, або робочу конячку у іммігрантів з третіх рук, які підкопили грошей на новішу модель. Як казали зверху - лотерея.
-
Мав хундай сонату 2014 року нову, з салону, 8 років відїздила -лиш міняв масло, 210,000км поки не сталась майже смертельна дтп - на трасі збив семі-трак… а так нуль іржи було
-
Це довго,15-30 хвилин.
-
Якщо авто стоїть 1 день ,то ціна зависока або машина гамно .
-
До цього дня, я не цікавився як придбати авто. Прочитав то та те, і зробив для себе список з кроків, поправте будь ласка якщо помиляюсь 1) Знайшов авто, попросив пробити через карфакс, ну тобто номер VIN попросив скинути 2) Заготовив гроші на зустріч (до речі не розібрався, як краще налом, чи через банк) 3) Приїхав, попросив показати доки, та VIN фізично 4) Далі оплатив, получив попер що я володію авто 5) Прошу продавця поїхати до MPI, там продавець забирає свох номера, а я іду та оформляю страховку (особливо цей пункт мене цікавіть) і переоформляти авто на себе і могу вказати хто ще буде юзати авто 6) DONE, получив номера уїхав в закат Можете будь ласка поправити мене, може щось добавити, треба якось провіряти чи там нема якихось муток з овнером авто, чи карфакс, це показує?
-
jeep das auto
-
Це старий форд.2004 рік.такі тут коштують 6-8000$
-
Focus з power shift краще брати від 2016. 2015 проблемний, я модуль TCM міняв
-
Після того як подивились авто не потрібно в МПІ, у любий автопак їдете там і гроші давайте і біл оф сейл отримаєте і страховку зразу. Тут нема вказівки хто юзає авто, в Україні також такого давним давно немає. Registration завжди в авто, якщо комусь потрібно сідає та їде. В автопаку вам зразу новий registration зроблять
-
Так Kakabeka Falls Ouimet Canyon Provincial Park, там самий довгий в Канаді підвісний міст Cascades Conservation Area Ну і на кордоні ще є High Falls Sea Lion Rock Formation Top of the Giant Trail Це все околиці Thunder Bay
-
Тут авто дуже дорогі стали за останні 3 роки.
-
В Україні за 7000 можна взяти Focus 2016
-
Добре, дякую, але ж я не запевняю, але напевно нелегально без номерів їздити і якщо тормознуть, то мені кажеться можуть бути проблеми, навіть якщо я їду в мпі.
22 Jan 2023, 08:02
152730/238479
5 minutes ago