Українська Манітоба
-
До цього дня, я не цікавився як придбати авто. Прочитав то та те, і зробив для себе список з кроків, поправте будь ласка якщо помиляюсь 1) Знайшов авто, попросив пробити через карфакс, ну тобто номер VIN попросив скинути 2) Заготовив гроші на зустріч (до речі не розібрався, як краще налом, чи через банк) 3) Приїхав, попросив показати доки, та VIN фізично 4) Далі оплатив, получив попер що я володію авто 5) Прошу продавця поїхати до MPI, там продавець забирає свох номера, а я іду та оформляю страховку (особливо цей пункт мене цікавіть) і переоформляти авто на себе і могу вказати хто ще буде юзати авто 6) DONE, получив номера уїхав в закат Можете будь ласка поправити мене, може щось добавити, треба якось провіряти чи там нема якихось муток з овнером авто, чи карфакс, це показує?
-
Після того як подивились авто не потрібно в МПІ, у любий автопак їдете там і гроші давайте і біл оф сейл отримаєте і страховку зразу. Тут нема вказівки хто юзає авто, в Україні також такого давним давно немає. Registration завжди в авто, якщо комусь потрібно сідає та їде. В автопаку вам зразу новий registration зроблять
-
Так буває і так що все сам
-
Ну на кого буде регестрація авто на того і страховка Страховка одна для всіх однакова, в плані покриття, ціна від авто залежить
-
Буває таке що власник не хоче їхати в мпі або автопарк переоформлювати авто,то даеш гроші,він пише біл оф сеіл це папірець де вказано хто кому продав авто,забираеш ключик,їдешь нозями до автопаку,переоформлюеш його на себе,робиш там же страховку,береш номера і їдеш до авто,ципляєш номера і все,по газам.
-
Якщо через ділера купуєш то там все простіше, бабки дав або файненсінг, та все вони самі роблять
-
Той хто продає той знає що вам потрібно давати)) це в цого інтересах