Українська Манітоба
-
Добре, дякую, але ж я не запевняю, але напевно нелегально без номерів їздити і якщо тормознуть, то мені кажеться можуть бути проблеми, навіть якщо я їду в мпі.
-
Так буває і так що все сам
-
Ну на кого буде регестрація авто на того і страховка Страховка одна для всіх однакова, в плані покриття, ціна від авто залежить
-
Буває таке що власник не хоче їхати в мпі або автопарк переоформлювати авто,то даеш гроші,він пише біл оф сеіл це папірець де вказано хто кому продав авто,забираеш ключик,їдешь нозями до автопаку,переоформлюеш його на себе,робиш там же страховку,береш номера і їдеш до авто,ципляєш номера і все,по газам.
-
Дуже дякую за відповідь. Але якщо не помиляюсь для страховки треба вказивати хто буде користатись авто. Доречі, чи базова страховка покриває угон, чи то доп опція?
-
прости дороги не для мене))
-
Якщо через ділера купуєш то там все простіше, бабки дав або файненсінг, та все вони самі роблять
-
це уже щось зрозуміло становиться, як треба діяти
-
Той хто продає той знає що вам потрібно давати)) це в цого інтересах
-
аааа, зрозумів
-
Ти не зрозумів,дав гроші за авто,отримав Білл оф сеіл,попередній власник зняв свої номера з авто,потім ти їдеш сам (без авто) з біллофсєйлом у автопак,переоформлювати його,отримав номера,страховку,приїхав к авто,прикрутив номера і уїхав
-
Ось що за 7 тут продають. www.facebook.com/share/YaqdCJathwKf8ZHd/?mibextid=kL3p88
-
Провірте свою англійську, я не знаю як спитати який ти по рахунку володар авто. В мене англійська непогана В2, але іноді, якісь такі питання ставлять мене у ступор. What is your number of ownership o tfhis car, як би ви спитали, хто знає. Тільки мене і мою англійську обсірати не треба
-
Жах
-
Українською, будь ласка. Дотримуйтесь правил групи
-
Не хвилюйся, чудово. Це не твоя рідна мова і мабуть у школі не дуже її вам викладали. Якщо тут поліглоти є, то підтвердять, що іноді можна таке марення сформулювати випадково, що краще б промовчали. Я коли Францію поїхав вчитися, забув що молоко це Lait, та намагався запитати "воду корови яка біла", згадую зараз з посмішкою
-
Це правда.
-
Це реалії манітобського ринку сьогоднішнього
-
Це все є у CarFax. Там є історія реєстрацій авто
-
Типу are you the first owner of this car? Or is it was owned by someone else before you ?
22 Jan 2023, 08:02
152749/237901
about a minute ago