Українська Манітоба
-
Якщо через ділера купуєш то там все простіше, бабки дав або файненсінг, та все вони самі роблять
-
Той хто продає той знає що вам потрібно давати)) це в цого інтересах
-
Провірте свою англійську, я не знаю як спитати який ти по рахунку володар авто. В мене англійська непогана В2, але іноді, якісь такі питання ставлять мене у ступор. What is your number of ownership o tfhis car, як би ви спитали, хто знає. Тільки мене і мою англійську обсірати не треба
-
Не хвилюйся, чудово. Це не твоя рідна мова і мабуть у школі не дуже її вам викладали. Якщо тут поліглоти є, то підтвердять, що іноді можна таке марення сформулювати випадково, що краще б промовчали. Я коли Францію поїхав вчитися, забув що молоко це Lait, та намагався запитати "воду корови яка біла", згадую зараз з посмішкою
-
Це правда.
-
Як оновити військові дані У разі перебування на території України – прибувши самостійно до ТЦК та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку чи за своїм місцем проживання, або до центру надання адміністративних послуг, або через електронний кабінет призовника, військовозобов'язаного, резервіста (за наявності). У разі перебування за кордоном – повідомивши на офіційну електронну адресу або на офіційний номер телефону, які зазначені на офіційному сайті територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку, або через електронний кабінет призовника, військовозобов'язаного, резервіста (за наявності). Електронний кабінет реєструвати необов'язково, згідно зі змінами до законодавства, які набудуть чинності 18 травня, це є правом, а не обов'язком людини. www.pravda.com.ua/columns/2024/05/18/7456344/
-
Головне, щоб було свіже сейфті на авто