Українська Манітоба
-
Якщо через ділера купуєш то там все простіше, бабки дав або файненсінг, та все вони самі роблять
-
це уже щось зрозуміло становиться, як треба діяти
-
Той хто продає той знає що вам потрібно давати)) це в цого інтересах
-
аааа, зрозумів
-
Ти не зрозумів,дав гроші за авто,отримав Білл оф сеіл,попередній власник зняв свої номера з авто,потім ти їдеш сам (без авто) з біллофсєйлом у автопак,переоформлювати його,отримав номера,страховку,приїхав к авто,прикрутив номера і уїхав
-
Ось що за 7 тут продають. www.facebook.com/share/YaqdCJathwKf8ZHd/?mibextid=kL3p88
-
Провірте свою англійську, я не знаю як спитати який ти по рахунку володар авто. В мене англійська непогана В2, але іноді, якісь такі питання ставлять мене у ступор. What is your number of ownership o tfhis car, як би ви спитали, хто знає. Тільки мене і мою англійську обсірати не треба
-
Жах
-
Українською, будь ласка. Дотримуйтесь правил групи
-
Не хвилюйся, чудово. Це не твоя рідна мова і мабуть у школі не дуже її вам викладали. Якщо тут поліглоти є, то підтвердять, що іноді можна таке марення сформулювати випадково, що краще б промовчали. Я коли Францію поїхав вчитися, забув що молоко це Lait, та намагався запитати "воду корови яка біла", згадую зараз з посмішкою
-
Це правда.
-
Це реалії манітобського ринку сьогоднішнього
-
Це все є у CarFax. Там є історія реєстрацій авто
-
Типу are you the first owner of this car? Or is it was owned by someone else before you ?
-
Ви шо, з Ізраїлю?
-
Як оновити військові дані У разі перебування на території України – прибувши самостійно до ТЦК та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку чи за своїм місцем проживання, або до центру надання адміністративних послуг, або через електронний кабінет призовника, військовозобов'язаного, резервіста (за наявності). У разі перебування за кордоном – повідомивши на офіційну електронну адресу або на офіційний номер телефону, які зазначені на офіційному сайті територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку, або через електронний кабінет призовника, військовозобов'язаного, резервіста (за наявності). Електронний кабінет реєструвати необов'язково, згідно зі змінами до законодавства, які набудуть чинності 18 травня, це є правом, а не обов'язком людини. www.pravda.com.ua/columns/2024/05/18/7456344/
-
Треба наявні військові документи як то військовий квіток чи тимчасове посвідчення
-
Головне, щоб було свіже сейфті на авто
-
а можна лінк на магазин, бо у тих що надав пан Wes тільки кружки🤔
-
Це інстаграм цієї талановитої майстрині www.instagram.com/artspacesol_canada?igsh=MWVjeDF3MzRrcG44Nw==
22 Jan 2023, 08:02
152755/237901
3 minutes ago