Українська Манітоба
-
Так в тому то й справа, що різниці немає. Що таке відповідно реагувати? Знову-таки по закону ми не маємо йти в тцк
-
Прикол, а ми виїжджали з окупованих територій і вони тоді самі казали "виїжджайте хто як може". То ми тепер теж порушники?
-
Якщо це поодинокий випадок то я згідний але якщо буде засуджено чи відкрита справа на левову частку чоловіків за кордоном то невже держави чи компанії не розумітимуть чого і як це сталось?!
-
І далі приписка, що можна оформити, якщо його не має 🤣😁
-
Так я знятий але не виключений з обліку. Тому я повинен буду стати. Але куди? За місцем проживання а місце проживання в Канаді а тут ТЦК поки не завезли. .. 😂😂😂
-
Якщо ви знятий з обліку, то повістку не очікуйте
-
Як прийде повістка, ви завжди можете відправити пояснення на офіційну електронну пошту пояснення, що ви зараз у Канаді і фізично не можете прийти. Причин може бути багато до цього, банально немає грошей на квиток до України. Також адвокат за дорученням може відправити дане пояснення до ТЦК нарочно в Україні. Все це буде аргументом для суду.
-
Цікаво як шо я знятий з обліку. То виходить повістка мені не світить. Бо хто її буде направляти... щоб могли направити я повинен бути на обліку в тому тцк який хоче мене бачити 😁😁😁😁
-
Тобто гараж тут в домі можна вже не ремонтувати, все одно всі дороги ведуть до тцк
-
Газ це не показник, але так погоджуюсь зазвичай законослухняні які ніколи зайцем в автобусі не їздили завжди першими і найбільше страждають. Чомусь так працюють закони в Україні.
-
Жодна з цих причин не є достатньою аргументацією, принаймні не за новим законом. Так розумію ви сподіваєтесь у випадку повістки на тривалий суд і що Україна не буде просто цим паритися.
-
З усією повагою Ви знаєте це з минулого досвіду а реалії змінюються. Це те саме як було тяжко попасти до Канади з досвіду а потім стало дуже легко .... Взагалі то люди розділились на 2 табори ті хто оновив чи збирається оновити дані і тих хто не збирається це робити і не буде. А хто правий то час покаже. Ми маємо прецеденти в нашій державі , що закон і правила обов'язкові до виконання але хто їх не виконував потому були у вийграші так як з доставкою газу)) роки всі платили і всіх лякали штрафами і відключенням а в результаті вимога оплати за доставку була не законна і хто не платив той молодець..
-
Ноис
-
Підсумовуємо! Нові реалії такі, що окрім відкриття рахунку на пенсію, потрібно відкрити рахунок на адвоката. 😔
-
Підкажіть, будь ласка, може хто знає чи має знайомих лікарів, які змогли підтвердити свою освіту та працюють лікарями в Канаді?🤔
-
В Україні
-
То де краще адвоката брати з питань мобілізації, в Україні чи тут?
-
Що не день то якісь оновлення. www.rbc.ua/rus/news/minoboroni-planue-dodati-funktsiyu-elektronnih-1716212635.html
-
Я щось мабуть пропустив на рахунок доставки газу. Що значить незаконна? Не треба було платити?
-
Ну получається що так, тобто на той момент треба було а потом визнали не законною ту вимогу. За рішенням одного суду. Наскільки знаю то справа в апеляції але тим не меньш. Зараз судові тяганини але скоріш за все визнають не правомірною стягнення за доставку, питання що гроші скоріш за все не повернуть людям
22 Jan 2023, 08:02
152804/237901
about a minute ago