Українська Манітоба
-
Добрий вечір , шукаю садочок або людину, яка б могла подивитися за моєю дитиною . Дитині 1,1 рік . Буду вдячна за допомогу
-
Взагаліто в Канаді нема такого поняття суто чоловіча чи жіноча робота. Роботодавець бере людину, яка може виконувати обовязки в повному обсязі. В мене на зміні є дівчина-maintenance, дівчина-форкліфт дравер. Знаю пару фірм і 1 ферму, де треба працііники, але це не у Вінні а у Вінклері
-
Кажуть, склади складно, на кухню не хочете? Сьогодні Immigration Center Manitoba надіслали багато вакансій у кафе Stella's та ін. Офіціант, бариста, кухар, посудомийник, менеджер. Зарплати не високі, але хоч робота є і старт якийсь. На склад там теж є вакансії, але переважно вимоги піднімати 50 або 100 фунтів
-
Робітником на склад
-
В якій сфері шукаєте роботу?
-
Добрий день, буду дуже вдячна якщо ви мені допоможете, я зараз у пошуку роботи, може хтось знає де можна знайти роботу, може у когось на роботі потрібні люди, відправляла резюме на всіх сайтах з пошуку роботи але поки немає відповідей, їздила на склади але в більшості випадків їм потрібні чоловіки, Англійська у мене на рівні розуміння. Я буду вам всім дуже вдячна, якщо допоможете. Дякую 🙏