Українська Манітоба
-
Враховуючи, що стільки зараз йде на один тільки AOR, запитають нову практично у всіх. Скільки триває бан за misrepresentation? 5 років? І мені просто цікаво, не планую такого робити, але чи не анульовується wp при цьому?
-
Оновився, відправили на медкомісію, наступний крок- може бути повістка? Ти ж придатний
-
ВЛК - це безкоштовна процедура. Якщо Україна буде платити за швидкість вона просто збанкротує 😂
-
Це було би чудово - бо по швидкості канадских діагностичних центрів, термін проходження ВЛК буде тривати роками, якщо не десятиліттями 😂
-
Я коли продавав авто то відмовився від оплати чеком. Бо там може бути таке шо чек може бути порожнім. Тобто чоловік отримав чек - приходить в Банк а у Вас на рахунку нема коштів вже. І все не авто не грошей. Тому я гадаю що дуже рідко хто на таке погоджуется.
-
Я в цьому не дуже розбираюсь, тому мені було легше сказати людині шо я приймаю або кеш або е-трансфер.
-
Якщо Check certified то не має бути проблем
-
1. Налог на покупку авто Ви оплачуєте разом з страховкою, оформленням та номерами в Autopac. Там можна готівкою, або дебітовою, або кредитною картами 2. Якщо ціна поюзаного авто невелика ( ну до 5-8 тисяч) - то власнику звичайно платять готівкою. Якщо авто дорожче, то можна взяти в вашому банку банківський чек - тоді власник буде впевнений що він отримає гроші ( дуже мало продавців погодяться взяти персональний чек покупця, бо він може бути просто папірець без покриття) Я б рекомендував разом з продавцем їхати в Autopac, там передавати гроші при переоформленні авто. Там же на парковці продавець знімає свої номера і ви ставите свої номера, отримані в Autopac