Українська Манітоба
-
ще й вдома будете)) зараз погода погана що б на ту роботу ходить
-
нашо воно вам треба, шукайте роботу у нас дома онлайн)) на олх наприклад
-
Робітником на склад
-
ок,спс
-
неважливо. Хтось з 1-го числа, хтось з 15-го, хтось з 19-го )))
-
коли в Канаді,а конкретніше в Манітобі, день заселення у нове житло? коли заключаються контракти? переважно у який день?
-
В якій сфері шукаєте роботу?
-
Усім привіт. Шукаю дівчину/жінку для спільної оренди. Можливо є тут такі, то можна об'єднатись і спільно шукати
-
Добрий день, буду дуже вдячна якщо ви мені допоможете, я зараз у пошуку роботи, може хтось знає де можна знайти роботу, може у когось на роботі потрібні люди, відправляла резюме на всіх сайтах з пошуку роботи але поки немає відповідей, їздила на склади але в більшості випадків їм потрібні чоловіки, Англійська у мене на рівні розуміння. Я буду вам всім дуже вдячна, якщо допоможете. Дякую 🙏
-
Хороший варіант, але треба їхати і дивитись, замінити ричаги - це не проблема www.kijiji.ca/v-cars-trucks/winnipeg/2012-chevrolet-equinox-awd-no-safety-sold/1641234150
-
Дивлюсь на ринок вживаних авто і нових. Звичайно, краще і дешевше в майбутньому нову купити, але серед бу є варіанти..ось наприклад
-
Можна і авто і рент??
-
В Канаді шахраїв, як телефонних так і тих хто розводить на банківські рахунки повно, напевно? Ось читаю, що навіть муніципалитет на пів ляма обікрали www.cbc.ca/news/canada/manitoba/gilbert-plains-half-million-dollars-etransfer-fraud-1.6659492
-
Так
-
Якої з них? Тут їх штук 20
-
Kijiji, varagesale, marketplace
-
хтось знає час роботи української церкви в Вінніпезі ?
-
Навіть з запасом
-
Привіт. Wi-Fi підключаю пропонують швидкість 250 та 500. Я не розуміюсь в цьому. Користуватись будемо тільки 3 телефони. 250 вистачить?
-
Це як так зробити , це щось новеньке
22 Jan 2023, 08:02
15294/235946
about an hour ago