Українська Манітоба
-
Вітаємо, 🇮🇪! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Рекомендую lacoste nursery. Так, є багато їх по місту, але протестувавши майже усі - саме цей stands out for quality
-
Ніхто не дізнається.
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, чи нормальна така практика. Зняли квартиру в березні, побачили тараканів, вдень по дві падлюки вилазило. Зразу повідомили лендлорду, він нам дав розставити пастки (картоні трикутники з липкою поверхнею). Потім як туди потрапив таракан до нас приїхала спеціальна служба для обробки квартири. На наше питання чи будуть травити сусідні квартири лендлорд запевнив що обов'язково. І з тих пір, кожні дві неділі вони ходять до нас як у гості. Вони- це спеціаліст з який оприскує нам квартиру. Кожен раз ми маємо звільнити всі полки та відсунути меблі подальше від стіни. Плюс не заходити додому 6 годин.Останні 3 неділі тараканів пастка не ловила, але сьогодні одного зловила, та ще й дорослого. Тобто явно прибіжав від сусідів. Ще один момент, в останній раз, неділю назад, вони явно не оприскували інші квартири крім нашої, бо я сиділа на лавці і бачила що на все про все в нього пішло 20 хвилин. В мене була надія що в цю п'ятницю буде остання обробка, але судя чи з того що в пастці з'явився тарган... Надія пропала. Я розумію що таргани це ще та проблема, але кожну другу п'ятницю збирати речі вже сил нема. Вибачте за багато літер
-
До Бубочки демократії і влади не існувало. Він сам все побудував, і сам зараз дійде до Кубані.
-
Парковка це ліс? В лісі постелитися, випити, і ніхто і не дізнається.
-
В мене я прям бачив як з розетки від сусідів шастають 🤷
-
Пишіть скаргу, якщо можете ще довести що у сусідів не травлять Співчуваю Але б я починав шукати іншу хату, бо нажаль, бачив забагато випадків коли на лендлорда це не діє, бо кажуть що травлять всюди тарганів, на ділі 🤷 Сподіваюсь у вас буде добре
-
Що саме писати? Не хочеться щоб лендлорд на нас обізлився. Але і на питання скільки це буде продовжуватися він відповідає незнаю, і завжди нагадує про штраф якщо ми не дамо доступ до квартири. Штраф від фірми в якої знімаємо. Тобто це не нормально що так довго не можуть вирішити проблему? Квартира та район подобається, школа поруч, не хотілося б міняти((((