Українська Манітоба
-
:)))))
-
Я ще бачила копію цього чатах в інтернеті
-
Мій дід отримав дозвіл приїхати в Канаду (Вінніпег) на візит у 83 році. Вже тут на місці, біля нашої Просвіти була якась невелика Українська подія, і туди пішов мій дід теж. Через два тижні, будучи вже в Україні, його визвали в місцевий відділ кгб і представили фото де він пожав руку іншому українцю в Просвіті, і запитували хто це і що робив…
-
Теж так думаю
-
В союзі так і було. Здавали на роботі, сусіди, знайомі і т.д.
-
Так а навіщо?)) що тут такого є, що прям треба створювати резервну копію? Конфіденційні обговорення бомжів в даунтауні?
-
Я на двох роботах працювала, де є прослушка. Тобто, це не істерична вигадка, а реальність. Чому я точно знаю, що це було.....моє начальство при мені включало записи прослуховки, що вислухати кожне слово, що людина сказала.
-
Моя бабуся , все життя боялась кгб, казала,що у стiн вуха, всi навкруги звичайно смiялись з цього. Це я так.
-
думаю що так
-
Були…. Зараз як там їх звати? Фсб?
-
кгб навiть в Канадi, куди ж без них
-
zakon.rada.gov.ua/laws/show/431-2012-%D0%BF#Text
-
Та я не хочу перебільшувати свою значущість. Я звичайна куаетчик, ніяких замахів не планую, живу скромно, кому я цікава
-
Коли я жила не в Канаді, на одній роботі через якийсь час моя керівниця призналася мені що вона розуміє російську. А на іншій роботі в цьому признався колега з яким я сиділа поруч. Теж досить швидко признався 😀 А так я на них би ніколи не подумала — місцеві люди, місцеві імена, акценту немає.
-
Я HR, у мене нічо не питали 🤣
-
Прес-служба заздалегідь запрошує цю інфу у hr, в Україні так само))
-
В мене невістка в розшуку ФСБ От так, спробувала просто поїхати на поховання матері
-
До нас на роботу тут у Вінні приїжджав якось канадський високопосадовець. Його команда вітала нас усіх за іменами, хоча такої інфо ми їм не надавали 😁 служба безпеки - всюди служба безпеки 😄
-
А хто вас знає)
-
Розумiю Вас
22 Jan 2023, 08:02
152998/232619
5 minutes ago