Українська Манітоба
-
Коли я жила не в Канаді, на одній роботі через якийсь час моя керівниця призналася мені що вона розуміє російську. А на іншій роботі в цьому признався колега з яким я сиділа поруч. Теж досить швидко признався 😀 А так я на них би ніколи не подумала — місцеві люди, місцеві імена, акценту немає.
-
Прес-служба заздалегідь запрошує цю інфу у hr, в Україні так само))
-
В мене невістка в розшуку ФСБ От так, спробувала просто поїхати на поховання матері
-
А хто вас знає)
-
Так в мене на одній роботі був хлопчина, ім'я канадське але в нього сім'я покоління чи навіть два тому мігрували з Одеси, то знає, на іншій роботі канадієць просто вчив мову, бо захотів, так він гарно "сорочка" вимовляв
-
Тому дуже необачно тут щось казати на російській а може і на українській і думати "ой, та навкруги одні індійці, вони не зрозуміють". Цього ніколи не можна знати. Велика вірогідність що не зрозуміють якщо розмовляти наприклад на латишский, бо її у світи може 2 мільйони лише знає
-
У Вінніпезі взагалі у "всіх канадійців баба або дідо з України, тому українську можуть розуміти і не казати про це. В мене був шок, як в маршруті Блю, індус-водій на чистій українській мові заговорив до мене. Виявилось, він жив і отримував ВО у Франківську
-
Тому треба розмовляти російською, щоб ніхто не розумів
-
Народ підкажіть будь ласка чи потрібна віза до Куби?