Українська Манітоба
-
Ось мені сьогодні скинули новину мій однокласник російськомовний Олексій Рябчинський yug.today/zenitnyk-z-odesy-otrymav-zolotyy-tryzub-vid-holovnokomanduvacha-syrskoho/
-
І купа москалів один на одному сидять. Це так, до слова, якщо вас хвилює цей момент.
-
акорд. Ні там вже не гарантії нічого, маю надія що там водій не який не помер за получається 16 років
-
2007 рік це дрова чел. візьми за 10К нормальний возик 2016+ року.
-
що за хонда? Деякі моделі норм ходять по 300 тис миль. То просто народ скидає на 160 тисячах машини бо в більшості гарантія до 160 тис км
-
Нічо ви не понімаєте, там дешевше і нам підходить 🤪😂
-
цікава думка, дякую
-
150км це нова майже. А взагалі дивитися по стану машини. Буває кусок гавна під 100км пробіг, а буває краса з усіми новими деталями за 300км
-
куба віднесена білим домом до списку країн підтримуючих тероризм. І так, вогна офіційно підтримує кремль в питанні війни з Україною. Це те саме як і відвідувати північну корею або іран. Хтось принципово не відвідує а комусь гроші не пахнуть
-
Доброго вечора. Я знаю це на удачу, але таке питання. Скільки кілометражу для машини бу це забагато, що не треба брати взагалі. Допустимо дивлюсь до 150 000 км, мені здається усі так дивляться, зовсім не багато варіантів, знову таки мені здається їх перекупи покупають. Дивився сьогодні хонду 2007 року 180 000 км, це багато для неї? Як би ви рекомендували стосовно моделі опредяляти скільки мало а скільки багато?
-
А там таке питають ?
-
Так, по кайфу вважаю
-
і що тепер? Їхати до тих чортів, розказувати їм на кордоні що РФ молодець а в Україні нацисти і жити в повному готелі кацапів і все через те що тур туди на 200 доларів дешевше?
-
А знаете чому ? Бо у куби немає ядерної зброї,тому вона спонсор тероризму (сам факт спонсорства я не заперечую,просто говорю як воно працює). Найбільші спонсори тероризму це Китай,Іран та рф.
-
ну, а ще то ж у США та ЄС рашка анексувала Крим і третину країни окупувала 🙄
-
рф не є країхною спонсором тероризму. За відвідування ЄС вам не забанять в штатах який є сусідом тут. Єдиним сусідом.
-
До недавнього часу навіть закупали уран для своїх АЕС.
-
Будь який пост про збори на ЗСУ - виключно через через адміністрацію чатів. В імміграцінйому чаті ніякі збори не дозволені.
-
Та шо ви чешете?! Ніхто там блін до вас не докопуються. Нас при вильоті з Канади більше шманали, ніж в Кубі по прильоту. Які біженці? В Кубі курка по талонах й буває пару раз на місяць. Всі біжать звідти, а на туди. Там тільки раді туристам, бо ви туди долари везете…
-
тримачам українського паспорта - так. В декількох моїх знайомих саме таке і питали на кайо коко.
22 Jan 2023, 08:02
153056/230334
less than a minute ago