Українська Манітоба
-
Звичайно, CBSA має синхронізовані бази даних із авіакомпаніями, в свою чергу Канада та США мають спільну базу Five eyes. 1+1 не складно до купи скласти.
-
Всі паспорти, що мають спрощений режим зі США, типу електронні дозволи чи безвізи-реєстраціі, повинні подаватися на візу в звичайному порядку після візиту на Кубу.
-
от за брехню то вже misrepresentation і тоді точно наслідки дуже погані. Інколи люди кажуть що так були і нічого, а от за брехню можуть розвернути і тоді роками чекати чергу щоб податись на візу яку мабуть і не відкриють.
-
да, але ще й питання на засипку дають, чи бували ви там, і якщо збрехати дуже не люблять це
-
Можливо ці люди ще не усвідомили (після мільйону пояснень) що до чого?)) можливо інтернет глючив 😅
-
Взагалі дивно читати в групі Українців Манітоби пости про сучу кубу. Простіше було до москви тікати - і мову вчити не треба і грошей більше би заробили
-
Не ображайтеся, але їхати зараз на Кубу - це щось подібне, як їздити в Крим з України після 2014 року. Про гроші , мені здається, тут ніхто не казав, і звісно ціна важлива, та можна підібрати хороші тури й в інші краї.
-
Чи правильно я зрозумів якщо їдеш до Куби то ти підтримуєш рашку і ти бомж бо нема грошей на щось дорожче.Але якщо їдеш до Мексики чи Домінікани то все ок.
-
Наші знайомі їздили туди. Їм не сподобалося. Совок і душе бідна країна. І ,як в Єгипті, one dollar,one dollar (просять на кожному кроці ).
-
ні. моя однокласниця як тільки місто окупували то пішла до окупаційної влади працювати бо "наші" прийшли ж нарешті. З кубою те саме - хоч рідненький тагіл побачити
-
Скиньте будь ласка,будемо тепер знати про Кубу більше 👍
-
Якщо хочете , можу скинути в приват контакти тревел агента, її дуже хвалять, вона українка, підбирає варіанти на будь-який смак та гаманець. Або інші варіанти - чи самі на букінгу + квитки, чи ті самі westjet чи aircanada vacation packages.
-
про бомж і немає грошей - ні, це не так.
-
І потім питання будуть ще. Не обов'язково авжеж, але навіщо воно Вам. Вдало відпочити і знайти гарний тур.
-
Поняв,тоді нафіх ту Кубу я навіть про таке і не знав
-
Карма наздожене
-
при звільненні вона втекла в рашку
-
Люди, Honda Fit 2019 року, максимальної комплектації з шкіряними сидіннями оцевсе, пробіг 50 тищ км - за скільки продалося б?
-
Ого…і що з нею зараз?
-
можете ще дивитися костко тревел, санвінг - вони можуть бути дешевшими ніж інші. Вдалого пошуку!
22 Jan 2023, 08:02
153086/230596
about 2 hours ago