Українська Манітоба
-
ні. моя однокласниця як тільки місто окупували то пішла до окупаційної влади працювати бо "наші" прийшли ж нарешті. З кубою те саме - хоч рідненький тагіл побачити
-
Скиньте будь ласка,будемо тепер знати про Кубу більше 👍
-
Якщо хочете , можу скинути в приват контакти тревел агента, її дуже хвалять, вона українка, підбирає варіанти на будь-який смак та гаманець. Або інші варіанти - чи самі на букінгу + квитки, чи ті самі westjet чи aircanada vacation packages.
-
про бомж і немає грошей - ні, це не так.
-
І потім питання будуть ще. Не обов'язково авжеж, але навіщо воно Вам. Вдало відпочити і знайти гарний тур.
-
Поняв,тоді нафіх ту Кубу я навіть про таке і не знав
-
Карма наздожене
-
при звільненні вона втекла в рашку
-
Люди, Honda Fit 2019 року, максимальної комплектації з шкіряними сидіннями оцевсе, пробіг 50 тищ км - за скільки продалося б?
-
Ого…і що з нею зараз?
-
можете ще дивитися костко тревел, санвінг - вони можуть бути дешевшими ніж інші. Вдалого пошуку!
-
Так, на Кубу якщо їхати ( уявимо теоретично цей варіант), то треба їхати в дорогі готелі , і бажано Кайо-Коко, а не Варадеро. Але тоді 1. втрачається перевага ціни 2. Москалі знову ж там сидітимуть До речі, вони тепер через Кубу в Домінікану літають, по 3 доби через перекладні. Але все-таки їх в Домінікані порівняно мало, бо це таки дорого і незручно
-
Дякую за інформацію. Спитаю іх при нагоді куди саме вони літали. Але після Мексики і Домінікани їм ну дуже не сподобалося там )
-
А ви не звертайте уваги
-
В Пуерто-Вальярта 🇲🇽 зустріти русака це ще постаратися треба, за 9 днів один раз чув мову, тому рекомендую
-
Куба краще пляжі, з водою все гаразд. Так вони бідні але по здороаью це краще. Мы коли були там мій чоловік та донька так траванулись що дійшло до шпиталю.
-
Пити воду тільки у пляшках. То без варіантів у тих країнах усюди, що Куба, що Мексика, що Домінікана
-
Та куча захворювань. В домінікані купа проблем з водою та епідемії
-
Куба - бідна країна. Вони підтримують росію декларативно. В них нема чим підтримувати будь-кого. Однак, у Домінікані буде та сама ціна плюс-мінус і в рази краща якість. Також на Кубі можете отруїтись їжею, а в Мексиці та Домінікані ймовірність нижча.
-
Ого
22 Jan 2023, 08:02
153095/230658
3 minutes ago