Українська Манітоба
-
Якщо заповнити зараз цю анкету, то кримінальна буде. А якщо лягти на дно, то вас не знайдуть. Там бардак повний, і кримінал 2 міліонам чоловіків паяти не будуть. А кримінал 20К людей, які заповнили анкету — це на ізі.
-
Той закон, що вони прийняли дирявий як друшляк, його можна оскаржувати. Але проблема у тому, що "конституція на паузі" тому наша влада пускає по кругу Феміду та крутять на х.ю конституцію. Все буде як завжди, в кого є гроші та зв'язки все поріщають. Моя особиста думка, наші західні партнери почали ставити ультиматуми, щоб мобілізували більше людей, аргументуючи тим, що без приросту живої сили немає сенсу поставляти зброю. Як ми бачимо, все було зроблено як завжди через дупу. Короче кажучи, це все для галочки, щоб продемонструвати, що українська влада виконала домовленності та почала активно займатися мобілізацією. Якщо цій мобільний клієнт був "на коліні" переписаний, то я не уявляю що там за API. Таке ж баговане криве лайно. Більше того, їм ще потрібно якось надати доступ тцк, щоб вони могли брати звідти данні.
-
Я це додаток не буду скачувати, лол. Дякую
-
Поки немає дівчини, можна пожити худо-бідно, але вільно. україна це тепер нова росія
-
Нахуй хай ідуть. Я звідси ніколи не поїду.
-
Ситуація програшна в будь-якому випадку насправді. Різниця в тому, що при оновленні даних можна буде потім судитися, тягнути час і сподіватися, що війна закінчиться швидше ніж ви пройдете всі інстанції.
-
Ціль - відволікти увагу економічного фронту всередині країни, бо ухилянтам закордоном ускладнили життя