Українська Манітоба
-
Я Вам відкрию вилику таємницю - з 2022 року усі хто виїхав на ПМП не здавали військового квитка та не оформлювали в ТЦК справку про виїзд за кордон. І не тому що не хотіли - бо ТЦК не мало наказу. Вірніше наказ діючий є але в ньому прописано не ТЦК а комісаріат. І тому нікому з лютого 2022 такі довідки не видавали та не принимали на зберігання ВОД. І тут ось цікаво - якщо я знявся з обліку в ТЦК за тиждень до оформлення документів на ПМП ВОД не здав та довідки не маю. Але на обліку звісьно не стою, бо в попередній редакції закону статья 36 чітко вказувала що не підлягаю обліку. То тепер це мене стосуется чи як. Бо вони кажуть ті хто знявся з обліку і отримав довідку за формою #4 про виїзд за кордон більше чим на 3 місяці. А Я знявся по їншому. Як бути 😁😁😁
-
Ух тут ціла війна люди ви пойміть одне навіть зараз після років війни,рік крові,рішення на рахунок України вирішується не в Україні ви це хоть трошки бачите,українці ні на що не впливають на жаль,хоча заслуговують як ніхто інший в світі.Проблема не в президентах,а в людях які їх обрали.
-
Почитав ту постанову КМУ N 1487 і скажу що да не поїду я в Україну максимум до Консульства могу з'їздити. Бо вони хочаб сами почитали з початку постанову а потім вносили правки.... 😂😂😂😭
-
Всі прекрасно знали , що будуть знову нападати , відповідно ті хто були на сході , а потім приїжали в Франківськ і проводили роботу з молоддю на рахунок національного руху і вишколи. Але чомусь їх ніхто слухати не хотів, а ще більше притісняли . Це я говорю за Пороха часи )
-
я маю на увазі тих кто продає з площадок, чи то також автодилери? Я просто іноді дивлюсь що в них навіть краще вариіанти та дешевше ніж брати з рук. То що дилери, як то в народі кажуть "шаманють" авто, цього не треба боятися, хуже від цього не стане, чи можуть якусь поломку тимчасово полагодити, а воно потом проявить себе?
-
Не дуже розумію про шаблони? Може обґрунтуєте?