Українська Манітоба
-
Теж варіант, але думаю, що людина не задавала б такі питання в чат якби хотіла з цим бавитись 😁
-
якщо самі не можете його робити то кожен заїзд в сервіс буде коштувати сотні/тисячі доларів. Джета/тігуан тут і джета в Україні мають бути +- такими ж тільки в Україні є багато хлопців хто занедорого можуть полагодити двигун може й відкапіталити, знають що як переробити/підкулібнічати то тут таке ніхто робити не буде бо дуже дорого коштує робота фахівця. А наскільки я знаю то факенвгаен потребує до себе уваги навіть до 100 тис миль пробігу. Це відповідь чому на дорогах їх майже нема старих vw - тільки нові, які на гарантії і потім їх зливають від гріха подалі
-
Так, це надійна марка
-
буксувати для варітора то не дуже, а як ви розумієте то тут іноді буває сніг і якщо бабця їздила по хліб тільки на ньому но напевно треба в бардачку мати заначку на варік. Але в той же час на проблемні нісани вони робили подовжену гарантію. Просто візьміть конкретну модель і почитайте за неї
-
Коли купив модного гарного Японця і забув що в країні дороги є не всюди і не завжди 😂😂😂😂
-
і залишається надійною. Соната, тусон, санта фе. Друг механік вже тут за 15 років, 13 з них обслуговував хундай.. - дав пораду брати і я не пожалів.