Українська Манітоба
-
ото ж так і думаю теж, дякую якраз і цікавила ліквідність через 3-4 роки
-
Я більше по старим відрам))) або іконам надійності 90х і 2000х))) читайте як зручно)) не чув нічого за цю модель, якщо чесно. Але, 99,9 відсотків, що там ті самі мотором gdi невдало скопійовані в мітсубіші. А про них там вище в чаті писали. Я би точно розглядав щось типу хонди, тойти або мазди в Канаді. Навіть, якщо говорити про нове авто. Бо коли закінчується гарантія і виникає думка продати авто, починаєш розуміти що юзана тойота (Хонда/мазда) буде набагато ліквідніша і дорожча, ніж юзаний Хюндай, саме через більшу надійність. Тому тут вже вам оцінювати і рахувати.
-
Розумію. Бо тут ми всі емігранти і нам не до жиру. Треба щоб авто не ламалось та не тягнуло гроші. А потім ще продалось з мінімальними втратами) а якщо ми говоримо про ринок бу, то в ідеалі - покататись і продати хоча б в 0 а краще в +.
-
Люди, а яке пиво варто спробувати з отого лікермарту якщо хочеш скуштувати саме канадського виробництва? Бо я зазвичай цей, не п'ю, то і не шарю в тому всьому
-
Тут не всюди можно знайти Lleffe blonde, а Ви на brune замахнулися)
-
Так, це не Україна, нажаль(( там можна за копійки в порівнянні з Канадою авто обслуговувати. Та й рівень майстрів, як правило, вищий.
-
Нарешті наступна тема під'їхала))) я би також з цікавістю почитав думки місцевих експертів. Якщо б хтось ще підказав де знайти Leffe Brune або якусь достойну Бельгію то взагалі було би чудово)
-
та да, білли з усіх сторін, то і всі ризики треба враховувати)
-
А казали в Манітобу українці допомагають один одному)))
-
Я брав кілька разів у beer store темне leffe
-
Так, дякую) завжди там його і купую, але жодного разу не бачив темного, чи напівтемного (не пам'ятаю як воно називається у лёффа).
-
Я думаю ці люди ,які бачили brune ,не розкажуть цей секрет тут )
-
Та отож😂 але я думаю, а раптом?) може хтось десь бачив?) як альтернатива розглядається grimbergen brune) або щось подібне до такого темного пива)
-
То два види Lleffe,але brune я ще не бачив тут ні разу.
-
о, треба пошукати на новий рік там востаннє був
-
Leffe є у лікермартах
-
Біля мене є магаз Cold beer store, ще там не був, але сподіваюсь це спеціалізований рай для тих, хто шукає щось особливе) спробую туди заїхати, подивитись
-
maps.app.goo.gl/QS48NMDN7LbJMCUf6
-
Ще є 55 хвилин встигнути туди )
-
g.co/kgs/sSKRJqU
22 Jan 2023, 08:02
153887/239995
4 minutes ago