Українська Манітоба
-
Давайте організуємо ще один через тиждень, там і погода краща буде 😄
-
Дякую Спробую)))
-
Порадьте будь ласка гарного сімейного який нормально скеровує до спеціалістів коли це потрібно,мова не важлива,національність теж,просто адекватна людина
-
З чеканням все ок
-
Я би порадила вибрати сімейного лікаря з кліники в багатому/середньому районі. І бажано який розмовляє англійською так що ви можете його зрозуміти (хоча він може зателефонувати перекладачу). От не знаю тільки хто буде кращім лікарем — іммігрант який вчився у Канаді/підтвердив диплом або уроженец Канади. Це все суто мої суб'єктивні думки
-
Я десь чув що в сша так само як в Канаді, тільки за гроші 😂
-
Я спочатку думав про тайленол то жарти, одразу подумав про медпункт у школі де від усього було вугілля та цитрамон. Але коли прийшов з пієлонефритом та вони прописали тайленол, зрозумів що то не жарти. Слава богу таблетки залишилися з України та сам себе вилікував😳 До приїзду думав "клас, безкоштовна медицина, не те що США". Але як виявилося краще платити по 200 баксів у місяць, чим більше у податках та не мати майже ніякої медицини безкоштовної... Як я зрозумів всі податки йдуть на передози жителів мейн стріт😁
-
Увага, друзі! Змінюємо місце розташування! З цієї нагоди оголошуємо про розпродаж плівки! До кінця місяця отримуйте знижку -30% на тонування вашого авто! Не пропустіть цю вигідну пропозицію! Звертайтеся до нас вже зараз, щоб записатися на тонування! ☎️ 4313887985 Микола Не зволікайте - кількість плівки за зниженою ціною обмежена! ⏳⏳⏳ P.S. Не забудьте поділитися цією новиною з друзями!
-
Наскільки знайомі казали - краще. Прийом день у день, одразу усі аналізи та обстеження роблять. Там це сильно залежить яка страхова в тебе, якщо погана то буде як у Канаді, я так зрозумів😁Там проблема більше якщо кліники "out of network" тоді страхова може почати бухтіти.
-
І ще питання 😊 Мені все дзвонить CRA, залишає голосове, називає бізнес номер та просить передзвонити. Я вже звонила в CRA, вони кажуть за цим номером телефону ніяких питань по податкам немає. Можливо таке що цей номер колись належав комусь, хто мав бізнес?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка 🙏 Виписав мені сімейний направлення до ортопеда, отримала я від них поштою анкету, заповнила. Час очікування візиту 14 міс, а на якій стадії мені просити перекладача? Може зараз до анкети додати листа, що потребую перекладача?
-
Expecting "return on investment" from insurance is a bad mindset😅
-
В Канаді цей момент компенсований високими податками, то ж ви все одно за це платите 🙂