Українська Манітоба
-
І ще питання 😊 Мені все дзвонить CRA, залишає голосове, називає бізнес номер та просить передзвонити. Я вже звонила в CRA, вони кажуть за цим номером телефону ніяких питань по податкам немає. Можливо таке що цей номер колись належав комусь, хто мав бізнес?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка 🙏 Виписав мені сімейний направлення до ортопеда, отримала я від них поштою анкету, заповнила. Час очікування візиту 14 міс, а на якій стадії мені просити перекладача? Може зараз до анкети додати листа, що потребую перекладача?
-
Expecting "return on investment" from insurance is a bad mindset😅
-
В Канаді цей момент компенсований високими податками, то ж ви все одно за це платите 🙂
-
Ну у Каліфорнії знайомі близько 350 у місяць платять якщо з людини. Але туда входить усе від прийомів звичайних до зубів, та скорої якщо потрібна. Якщоб булаб робота нормальна то було взагалі копійки. Але ми платимо не меньше, з податків... А це Каліфорнія з найбільшими податками та усім самим дорогим... У Флоріді условній податів немає від штату та усі послуги у 2-3 рази дешевше😁
-
Пам'ятаю свої перші місяці після переїзду з України закордон в досить розвинену країну. Напав на мене пронос. Пішла до лікаря. Лікар назначив пити Кока-Колу без газу (і здається без цукру). Я в шоці. Але я приїхала з установкою "тут медицина більш розвинена ніж в Україні " тому дивувалася, але пила.
-
Так друже,там зп вище,одяг,авто бу,запчастини,бенз,все це дешевше ніж тут на жаль.я курва запчастини замовляю з рокавто бо я не такий багатий щоб купляти їх тут.а якщо перевести місцеві кад у юсд то плакати хочеться.у мене 4 знайомих переїхали з Канади до юса по ю4ю то всі в один голос в Канаду більше ніколи.
-
Вітаю! Відділення Meest Kalyna збільшило години роботи. Прошу звернути увагу, що тепер ми доступні і вечером. Вівторок з 10.00 до 6.00 Четвер з 10.00 до 6.00 Субота з 10.00 до 3.00 935 Main St У нас можна відправити посилки в Україну, Європу та Азію А також грошові перекази в Україну Якщо маєте питання з радістю відповім в особистих повідомленнях