Українська Манітоба
-
Про що я і кажу...
-
От якраз це дуже правильна думка. У нас купа друзів-лікарів, завкафдер медицини, завідуючих відділень, проректорів мед університету, etc. Ніколи в Україні не було проблем щось вирішити, хоча "на сьогодні" і причому часто не за гроші, а по дружбі. Звичайно, за процедуру ти платив, якщо потрібно. Але це не є системний підхід. Уляна щось пробувала зрушити, але так до кінця ту реформу і не проводили.
-
У Cancer Care окремий бюджет і він значно вищий від звичайних проектів.
-
Мені здається медицина тут ідеальна для таких людей як мій тато. Допоки щось конкретне не почнеться (тіпа камні з нирок пішли) 😂. Він ніколи в мед заклад не піде нізащо
-
Ще один плюс життя в Канаді (і в США) - те, що тут доступні світові генетичні сервіси, в Україні їх було неможливо замовити. На цих вихідних я відправлю в Каліфорнію шматочок своєї щоки і через пару тижнів мені прийде звіт, скільки відсотків якої національності в мені є та які у мене генетичні схильності до всяких хвороб, і ще, здається, генетичні родичі автоматично підтягнуться. Цей тест був моєю мрією скільки себе пам'ятаю і от нарешті прийшов його час, в тому числі тому, що в Канаді це легко і просто)
-
Через який сервіс робити? Бо також цікаво :)