Українська Манітоба
-
У Cancer Care окремий бюджет і він значно вищий від звичайних проектів.
-
Мені здається медицина тут ідеальна для таких людей як мій тато. Допоки щось конкретне не почнеться (тіпа камні з нирок пішли) 😂. Він ніколи в мед заклад не піде нізащо
-
Ще один плюс життя в Канаді (і в США) - те, що тут доступні світові генетичні сервіси, в Україні їх було неможливо замовити. На цих вихідних я відправлю в Каліфорнію шматочок своєї щоки і через пару тижнів мені прийде звіт, скільки відсотків якої національності в мені є та які у мене генетичні схильності до всяких хвороб, і ще, здається, генетичні родичі автоматично підтягнуться. Цей тест був моєю мрією скільки себе пам'ятаю і от нарешті прийшов його час, в тому числі тому, що в Канаді це легко і просто)
-
Через який сервіс робити? Бо також цікаво :)
-
100%) Вмовити маму сходити на УЗД бере більше часу, ніж в Канаді би взяло часу цього УЗД дочекатись) Покоління батьків - воно таке
-
Про це знято багато фільмів, але дані насправді закриті
-
23andme сильно попереду всіх, які я знайшла, тому що він аналізує не тільки стандартні хромосоми, а також мітохондріальну ДНК, що передається від матері, відповідно, їхній звіт набагато ширший. Ще є MyHeritage, він простіший і дешевший, але я почитала відгуки і пишуть, через те, що компанія ізраїльська, у всіх знаходять 0,12% ашкеназі)
-
Я така сама як ваш тато 😁 Наприклад ні ногою в емердженсі… Просто бачу яких я туди відправляю пацієнтів, то розумію що в емердж я тільки вʼїду без свідомості…