Українська Манітоба
-
Наскільки я розумію, побачить, якщо вони також здавали тест і їхні результати є в системі
-
Вивчиш питання поділись. Please. Краще не знати тоді про свої хвороби і не впадати в параною😉
-
Якщо чесно, я не заглиблювалася, як виглядатимуть звіти, не знаю поки що
-
Добре що визначилась з "святом". 😁
-
Для багатьох людей день переїзду в Канаду є святом. Звісно до війни то відчувалось по-іншому.. однак. Знаю купу людей які прям святкують цей день як день народження. Ну не забувають точно
-
Я порівнював Crime rate per 100k, а не рівень вбивств. Порівнювати вбивства у країні з вільним обігом зброї і у країні де зброя заборонена це не зовсім корректно.
-
Це так, побачити Бруклін Брідж, Таймз Сквер, Сентрал Парк, бродвей шоу, статую та і все, за тиждень можна справитись 🤗 жити десь в Брукліні чи Квінсі норм якщо молодий -зелений. Якщо сім'я-діти, то вже краще в апстейт кудись, чи в Джерсі і раз в півроку приїжджати на претцели на 47 авеню 🥳
-
Підкажіть подаю на кліматичні виплати- сімʼя: чоловік/жінка і повнолітні діти, кожен має відправити окремо конверт і до нього кожен свою direct deposit enrolment form і заяву на виплати Чи можна наприклад подати в один конверти три заяви на кліматичні виплати і одну direct deposit enrolment form
-
Yes, but you claim most of that income tax
-
Більшість людей що живуть у GCA з криміналом взагалі не стикалися і знають про це з новин. Це те ж саме що оселитися на півдні Вінніпегу і боятися вийти з будинку тому що Вінніпег друге по криміналітету місто у Канаді.