Українська Манітоба
-
Вітаємо, ...! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дівчинка: нашоплюсь туфельками Жінка: тест ДНК зі спадковими хворобами, будь ласка
-
Тільки звичайні хромосоми теж
-
Я вже не "дівчинка", але всеодно хочу туфельки і сумочку. А шо я буду робити з тим тестом ДНК?
-
Доброго вечора. Ось під'їхала відповідь від Консульства. Ну що хто стоїть на тимчасовому або постійному обліку у Консульстві. Давайте збиратися до купи, бронювати 1 літак на всіх та обирати в який ТЦК в Україні Ми усі разом завалимося щоб стати на військовий облік. 😂😂😂😂 я гадаю що найближчій до Пункту пропуску щоб не витрачати кошти на житло та проїзд в Україні 😂😂😂😂.
-
Ну мені цікаво чому у мене така зовнішність, наприклад, чому біле волосся. І я знаю сімейну байку шо мій прапрадід циганський барон і украв мою прапрабацю польську шляхетну пані. А татову родину я взагалі не знаю хто там шо. Так шо цікаво подивитися чого там у мене щє намішано
-
Якщо це дасть відповіді на Ваші запитання і урівноважить душу. То чому б і ні. У кожного своя потреба на даному етапі життя. Ваша найпростіша😁
-
Якщо я не можу вплинути на це, то нехочу знати. Краще жити з вірою в майбутнє, так як люди не знають дати своєї смерті.