Українська Манітоба
-
Немає але дуже багато заведених справ…..( хоча в порівнянні з іншими національностями- це крапля в морі
-
Цей тест ефективний якщо дуже багато людей з вашого "можливої" рідні його брали. Тобто якщо ви думаєте що у вас більшість родини за межами Україні, і їх велика кількість вже здала DNA, то тоді можливо ви щось взнаєте детальне. Про здоровʼя то взагалі дуже і дуже розмите, майже те саме що просто відповідати на питання про стиль життя і ваших предків, і передбачити. Принаймі це моє враження. Мені показало походження усе Eastern Europe, Baltics and Balcans, хоча я точно знаю що мама з центральної України. Але оскільки ніхто з тієї сторони України ніколи цього тесту не здавав, то і в моєму походженні слідів від них немає😎 Написало Львів Austria and Hungary, що звичайно правильно, але лише зі сторони тата. І confidence level у результатах 3 з 5. Тобто вони визнають що у них немає достатньо генетичного матеріалу для нас
-
О, мені теж таке приходить, тільки мені приходять одразу новини, що мій кузен десь в Чикаго помер і залишив мені спадок і тепер я на все життя забезпечена, тільки треба сплатити зовсім невеличке fee в $5000)
-
У мене несподіванок не виявлено. Я хотіла перевірити легенду що є пробабка з боку батька єврейка, але виявилося що ні 😀 Регіоні проживання теж без великих сюрпризів — Україна, східна Польша, прикордонні області Росії. Мені написали кілька якихось далеких родичів з сайту, але я їм досі не відповіла
-
www.23andme.com/en-ca/dna-health-ancestry/
-
Краще беріть онлайн наших фахівців. Звідси чи звідти. До статусу ПР принаймні)) думаю ні на що не впливає. Але. І обовязково фахівця із досвідом роботи з мігрантами. Там зовсім інший фокус. І бажано такого який прожив довше)))) і сам не проходить челенджі адаптації (бо й таких зустрічала). Мій колишній психолог з України має багаторічний досвід консультації мігрантів. Далі. Місцеві канселери це обняти і плакати. Пересікалась по роботі лиш з трьома. Ем....Годину за сотню я можу на диктофон поговорити безкоштовно 😁 тут зовсім інша школа. Не всім зайде. Четверту знаю, то її батьки були мігрантами з Мексики в Штатах, вона вже друге коліно тут. То має спеціалізацію по мігрантах, так в її профілі вказано.