Українська Манітоба
-
Згодна. Межі пока не бачу. Лише бачу, що в них з цими скілз добре, в нас ні, навіть в мого чоловіка не дуже , а він комунікабельний
-
Думаю, якщо вашому чоловіку сказали "Йди дивитись песиків", а він не відповів: "Ні, дякую, вони дуже калорійні", переживати нічого)
-
Хм, цікаво. Мені якраз з хворими абсолютно ок) я в студенстві працювала в дитячому онкоцентрі майже 2 роки, мені було дуже комфортно і я швидко там себе знайшла, хоча з мого курсу ніхто не хотів туди, всі казали, що не можуть, що це ту мач, що завгодно, але не це. Можливо, моя проблема в тому, що на роботі у мене всі здорові 😁
-
Ще про скам розповім. Спочатку вам дзвонять і намагаються дізнатись інфо про вас: який телефон, скільки платите, який оператор. Наступний дзвінок, через деякий час, вони вже роблять так що вони все про вас знають і ви можете навіть повірити що це оператор. Не ведіться, краще пошуткуйте з ними. Я ось наприклад юзайю файдо, а коли вони подзвонили і сказали, шо вони з роджерсу і файдо і дають на мої 50$ скидку в 50%, відповів так нашо мені ваша скидка в мене ж бел. Короче хлопчик хотів супервайзера свого кликати 😂
-
Пропав, батьки хвилюються. ФБ поширюють.
-
У мене є знайомий (теж куаетчик), він більшу частину життя прожив в Ізраїлі. Там закінчив університет і має досвід роботи лише з Ізраїлю. Приїхав нещодавно до Вінніпегу і почав розсилати резюме, шукати роботу. Переживає, що як у відділі кадрів побачать що в його резюме один Ізраїль, то далі і читати не будуть. Подумають "нам тут террористів не треба". Як ви вважаєте?
-
Я взагалі не розумію з чого ви взяли шо Ізраїль то терористи🥲 ви почитайте шо робить хамас і тд… як себе тут ведуть мусульмани… Нещодавно я зайшла в автобус їхала з роботи була дуже втомлена… і зайшла жінка вся закутана виглядала дуже дивно… з пакетами і в неї на телефоні грав Коран і вона підспівувала🫠 Я розумію що тут багато емігрантів і є багато різних релігій … але вони не вміють поважати інших людей…вони вважають що їх релігія це сама класна і крута релігія яку повинні всі прийняти💀