Українська Манітоба
-
Я взагалі не розумію з чого ви взяли шо Ізраїль то терористи🥲 ви почитайте шо робить хамас і тд… як себе тут ведуть мусульмани… Нещодавно я зайшла в автобус їхала з роботи була дуже втомлена… і зайшла жінка вся закутана виглядала дуже дивно… з пакетами і в неї на телефоні грав Коран і вона підспівувала🫠 Я розумію що тут багато емігрантів і є багато різних релігій … але вони не вміють поважати інших людей…вони вважають що їх релігія це сама класна і крута релігія яку повинні всі прийняти💀
-
А тоді вже біг дрінк. На корпоративі хильнули так добряче всі
-
5-6 років тому тобі 2000 давали щоб ти забрав, бо утилізація дороже металу вийде😁
-
Доброго дня, продаю нові ASICS Men's Gel-Nimbus 24 Running Shoes. Розмір 42,5. Ціна 140CAD
-
Друзі, всім привіт! Кому потрібен досвідчений майстер по ремонту телефонів, планшетів та ноутбуків всіх існуючих брендів та моделей, звертайтеся до Ярослава😊🛠👨🔧 Більше 12 років досвіду роботи в сервісному центрі. Ремонт виконує як простий - по типу заміни дисплея, акумулятора, так і складний - BGA пайку. В наявності запчастини від брендів Apple і Samsung (акумулятори, дисплеї та дрібні комплектуючі), виконує заміну компонентів Apple без помилки❗️ Має професійне обладнання (мікроскоп, нижній підігрів, програматори, хірургічні паяльні станції, повітряні паяльні станції, плотер, який вирізає гідрогелієву плівку під будь-який існуючий девайс і багато іншого). Вирішує нестандартні задачі і завжди виконує свою роботу на високому рівні. Діагностика безкоштовна❗️ В місцевих сервісах ця послуга коштує близько 50$❌ Кому що потрібно, звертайтесь, адекватний прайс!✅ Не соромтесь запитувати все, що вас цікавить, з радістю допоможе! Всім добра!🥰☀️