Українська Манітоба
-
Скажіть, у кого які терміни були по виготовленню закордонного паспорта?
-
Блат це трішки інше. Дуже важко дійсно взнати людину на інтервʼю. Набагато безпечніше по рекомендації. Як людина яка дуже багато брала на роботу можу з власного досвіду сказати- часом люди абсолютно адекватно і гарно говорять і себе показують під час інтервʼю, але в роботі повний жах.
-
Хтось знає до котрої години працюють доставщики Canada Post? Доки можна чекати посилку?
-
Як повезе, саме виготовлення швидко, але іноді Консульство забуває подати на виготовлення, у знайомої так було))
-
В 2017 купив десятирічну Сіенну ( 2007) з перших рук в максимальній комплектації за 11 тис. І це без особливого торгу.
-
2017й запив водою як і всі ціни доковіду
-
#repair #ремонт
-
Навіть ми в грумінгу всі збігаємося погладити коли нам цуценя приносять бо воно ж таке мииилеее
-
Ринок диктує умови... Але взяли його не дорого. Згоден.
-
Фарт
-
Як раз перед Війною донці купили 2006 Honda CRV AWD c 100k за %6к Продала вона його в цьому році за 10к Висновоки робіт самі
-
тут було youtu.be/qWEQNiKfjkI
-
Добрий вечір Прошу вибачення я точно пам'ятаю, що було відео як самостійно заповнити документи на дитячі виплати. але не можу знайти, чи це було не в цій групі
-
18 місяців. У вашому випадку - заповніть всю інформацію, відішліть до податкової і чекайте. У вас нетиповий випадок.
-
Дякую 🌷
-
Тобто ціни десь на бу у 2-3 рази виросли.зараз сіенна 2014 року з пробігом у 100.000 км буде десь 20.000$ коштувати
-
2k з ходу
-
Якщо ще з Тайваню щось почнеться то це буде ще не дорого… Гривня теж колись і по 8 і по 3 за долар була😕
-
Блін це сьогодні тільки Брендон так засипало? Люди тільки резину поміняли й деякі вже до помідорів добрались посадить🫠
-
Я купив 1 кг на всякий 🌚
22 Jan 2023, 08:02
154508/230571
18 minutes ago