Українська Манітоба
-
Права повинні бути 5F щоб можна було з учнем їздити
-
Да,нікто не поїде.ну 1 може зі ста поїде.
-
О це точно, дякую, ви мене точно впевнели. Дуже вам вдячний
-
Ця відмітка спереду А не ззаду посвідчення
-
Не працює вже.
-
Ну мій чоловік обміняв українські права у 2022 році, але досвіду в нього більше 10-ти
-
Доброго вечора! Відгукніться будь ласка хто в Канаді підтверджував свій водійський досвід з України!
-
Boolshit Все він знає. Морозиться. Так просто тут машини не міняють Кожна покупка авто - це попадалово на такси 12% на секундочку... 1200 баксов у повітря Розумієте про що я?
-
Якщо немає, то вже можна. У мене є наприклад, бо на права здав лише у 2022му році.
-
Можуть бути і F, але ззаду будуть відмітки, що тільки з деякої дати можна бухати за кермом і супроводжувати учнів.
-
Прочитайте уважно попередні повідомлення
-
На протязі 3х років Тобто остання графа з датами Code Date (4 -й рядок, де issued, expired, Code Date) Має бути пуста.... Або там має бути дата, яка вже проминула Тоді можна бути supervisor driver
-
У мого чоловіка 5F Але я на правах не бачу жодних даних про те, який в нього попередній стаж і чи може він супроводжувати учня Ну в mpi сказали, знову ж таки повторюся, потрібен саме канадський стаж від 3 років
-
Так у цьому і нюанс,бо чел каже що володів авто лише 7 місяців і решив пересісти на інше, сейфіті свіже не робив. Також зараз каже що не знає що таке карфакс.
-
Дружина може купити авто на себе. Ви ж потім застрахуєте на себе. Без жодних проблем
-
Ось тут має бути пусто?
-
У чоловіка пусто в date codes Тобто, він все таки може навчати?
-
Я згоден з вашим останнім висловом. Усі рахують гроші і чел явно не виграв у лотерею
-
Чому? Мені вчора в МРІ сказали, що з України можна…
-
Sir yes sir
22 Jan 2023, 08:02
154645/230071
less than a minute ago