Українська Манітоба
-
Sir yes sir
-
Все правильно
-
Це ваші гроші. Вам вирішувати
-
Оце новина! Дякую! Тепер чоловік зможе мене спокійно навчати. А ще не відмажеться після пива не їхати в магазин)))
-
Угу... У вас в посвідченні там стоїть дата, коли ви можете складати road test Для 5i - там дата, коли посвідчення перетвориться на 5F Для 5F - в цьому полі дата після якої можна сідати за кермо після пива або навчати учня
-
Так і є
-
В нас троє дітей, а я зама не протягну, тож є стримуючий момент...
-
Тільки не кажіть йому що це я зіпсував його спркіе життя 😉
-
В нього був рік спокою Поки правда не відкрилася😅 Хоча він більше мріє про мої водійські права, чим я сама
-
Як що зможе робити це спокійно, та ви не будете прдавати на розлучення після кожної поїздки - мої щірі вітання Але тільки одна банка пива. Дві - то вже забагато
-
Ага, бідний тепер мій чоловік теж😂
-
Так, дійсно відкриття Дякую)) Чому нам сказали були протилежне - не знаю Але і не здивована
-
Я про це і кажу. Вона купляє авто і стає легальним власником. Я не кажу нічого про реєстрацію. Однак, мати номер в МРІ може будь-хто. Необов"язково мати водійське посвідчення, щоб мати номер МРІ. Можна мати Manitoba ID Card.
-
Як вона його зарееструє на себе в МПІ, як що у неї емає в MPI Customer #? Вона може підписати папіри, віддати гроші, бути власником... так
-
Там воно завжди були доречі... як що полистати... Але так, без шляхи був шанс що не впізнають... 🤪
-
Ага, невдало вибрали час, коли фото на аватарку поставити))
-
Мабуть вже запізно видаляти Двоє нічому невинних хлопців втратили спокій у житті Треба ховатися 😁
-
В нього буде спокійне життя, коли йому не доведеться мене відвозити і забирати постійно😅
-
А Для чого підтвердження водійського досвіду?
-
О, мій читає чат...
22 Jan 2023, 08:02
154664/234375
less than a minute ago