Українська Манітоба
-
Подавався 2 листопада, ще чекаємо
-
Доброго дня Підкажіть, будь-ласка, комусь вже одобрили заявку на зняття обмежень з ворк перміту хто подавався у кінці жовтня, або на початку листопада?
-
Купив картку в костко. Чесно кажучі, якоїсь прям вигоди покишо не побачив
-
Google : " Manitoba Drivers Handbook" Книгу можна придбати у будь якому Autopack Є на сторінці MPI онлайн версія, та PDF файл Там же на сторінці МРІ шукаєте MPI Drivers Quizzes, обираєте Class 5, 20 питань, та тренуєтесь Успіхів
-
Шановні,порекомендуйте адекватного property manager. Будь ласка
-
Shaw
-
якщо спец.замовлення:))( виправив)
-
Так і я не боюся грязноі роботи, а хтось хоче зі старту 25-30$ і сидіти в офісі
-
Shaw
-
Вибачаюсь, але виходить так, що дружина теж включена у вартість), все так?
-
На рахунок навозу. Я на вихідні підробляю на фермі. Прибираю за коровами трактором з грейдером. Платять 20$ год. Так що за такі гроші можна і навоз згрібати😁 всеодно ж не руками😉
-
Доброго вечора , який домашній інтернет порадите
-
Я сьогодні тільки пів дня слухав інструктаж, завтра почну працювати, потім напишу.
-
Me neither 👍
-
Ну це якийсь підкол, про зарплату, то точно таємниця, але не забороняється розказувати, де ти працюєш. Хоч сферу назвіть 😁
-
Я зе шукав warehouse worker, один запропонував зустріч, але це за Вінніпегом, найближчий автобус за 3 км, я і він це розуміли, але він на другий день знову запросив, напевно щось придумав, і я в своєму резюме вказав рівень англійськоіА1-А2, тому вже знали
-
Та я сам на клінінг за 16,5 влаштувався, по 7-8 годин, навіть не думаючи пішов. Поки інгліш не дуже то не варто перебирати
-
В мене знайомий пігов на сервіс на2й тиждень. Паралельно пропонували помічником пламбера
-
І підписав умову про не розголошення і таємницю, тому ні зарплату ні роботу не скажу, точно не навоз викачувати.
-
Оце вірно, пішли на не велику зарплату, я так само, коли буде інгліш мінімум B2, підтяну трохи по своій професіі от тоді можна буде і шукати більші зарплати, а зараз треба хапатися за все, навіть і сніг кидати лопатою.
22 Jan 2023, 08:02
15471/238309
3 minutes ago