Українська Манітоба
-
За таку суму можно нове авто взяти в лізінг на пару років.
-
Так але я чогось впевнений що це не усі умови. Мені чогось так здається що там ще якась мутка є.
-
300 cad в місяць за нове авто. 30 cad в день і не маєте проблем з ремонтами. 0 cad перший платіж. Навіщо вам той хлам 2004 року
-
Це друга спроба була. Перекупи знають свою справу.
-
Хмммм, це непогана ідея. Треба деталі прочитати дякую
-
Ні, чому ж. Прихованих платежів не має бути. Заборонено це. Також, там же лізинг, а не кредит. Тобто через 60 місяців ви повертаєте авто назад. Буде ліміт по кілометражу на рік.
-
Автобус в день 6 cad, нове авто 10 cad в день
-
Це якщо воно просто стояти буде, і без страховки. Не дуже вдале порівняння
-
Або «здрастуйте, я ваш бідний родич з Україні». Я цього дуже боюся. Але тема ДНК тестів теж іноді цікавить. Трохи страшно, що може щось не дуже приємне виплисти , а не багатий дядя з Америки, а я в нього єдина людина ))
-
Ммм, небажані родичі? Вже зі свого боку небажані.
-
100% розуміння 🫶
-
От і в мене є чудові «гілки» родові
-
Так заблокуєте їх і все) я так і без тесту зробила зі своїми кровними, хто наразі збирається йти боротися з фашизмом в Україні (хоча все життя вони здавались досить нетупими і навіть високоосвіченими людьми) 🙄
-
t.me/hamster_komBat_bot/start?startapp=kentId492536713
-
Ви можете спробувати сдати 23andme, і в Родичах, якщо вони теж сдавали цей днк тест, ви побачите ваших можливих родичей. Цей тест показав мені далеку родичку по дідусю 1942р.н. І мою троюрідну сестру, яку я років 20 не бачила. Та і купу інших дууже далеких родичів по всьому світу.
-
Afforable car
-
Для цього авто напевно краще finance під 2.99
-
** FINANCE: On Select Models. Conditions apply. See dealer for details.
-
Та немає там ніяких 2.99 По факту ціна на міраж виходить з таксами 27 Я його дивилася
-
а шо там за дві зірочки біля 2,99? Типу це для обраних а для інших трошки вище? Справа індивідуальна але воно страшне як китайське авто:(
22 Jan 2023, 08:02
154766/230973
about 2 hours ago