Українська Манітоба
-
** FINANCE: On Select Models. Conditions apply. See dealer for details.
-
Та немає там ніяких 2.99 По факту ціна на міраж виходить з таксами 27 Я його дивилася
-
а шо там за дві зірочки біля 2,99? Типу це для обраних а для інших трошки вище? Справа індивідуальна але воно страшне як китайське авто:(
-
як завжди 16тис км, ну і то ліз, тобто 300 дол на місяць за користування і виходить що за 5 років віддав 18000 і машину треа ж назад повернути
-
За лізинг. Можна і 24тис. км на рік. Після лізингу можно викупити авто і той кілометраж не має значення,якщо ви її викупити. Близько 2/3 від ціни нової може коштувати, після викуп після 2 років лізингу.
-
хто небагато їздить то може й непогано. в мене 30-40 на рік, то мені мало
-
Може виплисти що не всі предки то діти своїх офіційних батьків. Хтось народився від сусіда, когось усиновили. Ну то і що? Ще є тема з "евакуйованими" до Казахстану/Узбекистану. Нащадки (люди нашого віку) кажуть "мій дід був евакуйований під час другої світової війни". Але... коли починають шукати в якому саме році предок потрапив в Казахстан/Узбекистан, виявляється що в 1939 наприклад... Тобто, ця людина була засуджена за якийсь злочин і вислана на покарання і війна тут нідочого
-
Ще раз. Якщо викупити машину після лізингу,то той кілометраж не важливий (тобто вам не треба доплачувати за переліміт). Лізинг може бути і 2,і 3 роки.
-
Якщо ви заробляєте гроші за допомогою цієї машини (яка є в лізингу ), то можно списати як розхід.
-
якщо її викупати через два роки, то який тоді сенс в лізингу і чи не краще її відразу купити?
-
Ще є наступне. Ви берете дорогу машину північноамериканського бренду ,яка швидко падає в ціні. Від'їздили 2 роки (наприклад ваш кілометраж не перевищив ліміт ),списали витрати на податки. І не викуповуєте це авто, а віддаєте назад. Так,ви втрачаєте гроші,бо це по суті була оренда авто. Але ви не втрачаєте ті гроші ,які ця машина втратила(собівартість) за 2 роки (якщо це файненсинг ,то ви втрачаєте гроші на собівартості авто ).
-
60 місяців по 291 - це 17к, якраз її повна ціна (без врахування відсотків) 😆 Іронія
-
Тобто 2.99 то не apr ?
-
Void cheque
-
Підкажіть де можна взяти цей бранч номер?
-
я почитав що там треба під таке списання. особливо коли одна машина і для бізнес і для особистих потреб. мабуть все таки спокійніше ото клеймити за км
-
Це ціна лізингу, а не повна ціна. Авто вам не належить
-
Я про іронію того, що при лізингу на це авто ціна виходить та сама як заплатити кешем. Але при лізингу мусиш повернути авто + обмеження за пробігом.
-
Так я і написав ваше ,що якщо ви заробляєте гроші за допомогою цієї машини. Тобто у вас якийсь бізнес або ви контрактор. Багато людей на будові (і не тільки ) беруть авто в лізинг.
-
Якщо є бізнес-причина, то все ок має бути зі списанням платежів на податки. Однак, там є також обмеження, так.
22 Jan 2023, 08:02
154783/231398
3 minutes ago