Українська Манітоба
-
Підкажіть де можна взяти цей бранч номер?
-
я почитав що там треба під таке списання. особливо коли одна машина і для бізнес і для особистих потреб. мабуть все таки спокійніше ото клеймити за км
-
Це ціна лізингу, а не повна ціна. Авто вам не належить
-
Я про іронію того, що при лізингу на це авто ціна виходить та сама як заплатити кешем. Але при лізингу мусиш повернути авто + обмеження за пробігом.
-
Так я і написав ваше ,що якщо ви заробляєте гроші за допомогою цієї машини. Тобто у вас якийсь бізнес або ви контрактор. Багато людей на будові (і не тільки ) беруть авто в лізинг.
-
Якщо є бізнес-причина, то все ок має бути зі списанням платежів на податки. Однак, там є також обмеження, так.
-
Можно ще викупити авто після завершення строку лізінгу. Є ще пропозиції на авто американських брендів під 0-1% APR Purchase Financing
-
Футболки під замовлення. Ціна $20. Ручна робота (дизайн та вініл). 50% від прибутку віддаю на друк 3Д армію (друкуємо запчастини для fpv дронів тут в Вінніпезі).
-
Цей японець ще 30 років проїздить і можливо переживе багатьох у цьому чаті :)
-
Good deal,😂😂😂 Всього майже 30 років авто.
-
Ну нову тойоту точно переживе, факт😁 Але ціна трішки висока(+-5к перебор)😳
-
Дякую. Звернувся з проблемою заряду телефону. Канадійськи "майстри" не зпроомоглися відновити конектор на платі. Масксим полагодив за годину.
-
Максимум $500
-
500 зараз коштуэ велосіпед..
-
Круза або фокуса 2011-2012 років точно переживе ,якщо доглянута насправді
-
Ще забув сказати за персональну охорону 💪😎
-
Це тепер в автобусах їздять поліцейські? 👮 Виглядає так що вона помітила коли ви її фоткали 😎
-
Теж ізжу на автобусах
-
Схожі на Winnipeg transit, їх викликає водій автобуса, коли треба бомжа висадити з автобусу
-
Ні, це нововведення, зараз охорона катається іноді на різних рейсах.
22 Jan 2023, 08:02
154797/235946
about an hour ago