Українська Манітоба
-
Я про авто маршрут. Для автобусів краще додаток від транзиту
-
Але у випадку, коли автобус приходить вчасно, або взагалі приходить 😂
-
Так а що там? Мука, яйце, сіль, трошки соди і просто додали води 😂
-
Я живу в даунтаун, працюю біля аеропорта. І можу сказати точно, що на автобусі я їду рівнозначно як на машині по часу. На 1 автобусі 15. Тільки плачу в день за 6$
-
Добрий день, Якось бачила хтось пропонував послуги для айфонів. Є в кого контакт?
-
Така сама локація і у мене (житло і робота ). На машині 15 хв. 30-40 хв на автобусі. Якщо констрашкен в даунтауні десь ,або близько ,то беру об'їзд через південь ( Academy Rd)
-
А хіба це не кров здаєтьсЯ? Плазма це частина крові, так мене вчили в школі, може щас все поіншому)
-
Не кров, а плазму
-
Так що там із плазмою grifols, можна зафармити бакси здаючи свою непотрібну кров? Чи це скамм?
-
👀hello
-
Дають
-
Так а гроші дають за то всьо?
-
Ні, не кров. У вас забирають лише плазму іншу частину крові повертають назад
-
Victoria хоче кікнути @kelibh з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Агов
-
Я вже півтора роки їзджу на автобусах, на багатьох їхав, бо робота по всьому Вінніпегу, час пік з трьох до 5 це жесть з автобусами, но для мене найгірший це 47 який їде з Кілдонан в центр, не на виджу цей маршрут, бувало пів години чекав на нього.
-
Не сильна це точно, но автобуси є, бувають місця де до найближчої зупинки 40 хв, бувало і таке.
-
І на роботу на автобусі я приїду або на 35 хвилин раніше графіка , або 15 хвилин пізніше 😂
-
Мені до роботи на автобусі від 45 хвилин , до 1:30 , якщо по між автобусами очікування буде по 30+ хвилин с в зимку . Пішки !!! 25 хвилин . На авто - 5 На веліку - 10 . Що що, а транзит тут точно не сильна сторона міста 🌚
22 Jan 2023, 08:02
154880/241414
7 minutes ago