Українська Манітоба
-
Мені до роботи на автобусі від 45 хвилин , до 1:30 , якщо по між автобусами очікування буде по 30+ хвилин с в зимку . Пішки !!! 25 хвилин . На авто - 5 На веліку - 10 . Що що, а транзит тут точно не сильна сторона міста 🌚
-
В мене зупинка прям під домом, якщо навіть буде ліньки ніжками іти , можна до зупинки докатитися , як тюлень . Але понту ? Вони ж або не ходять, або не ходять , або ходять , але не за графіком 😁
-
Це все залежить звідки і куди Осборн - Форт Геррі щодня виходжу о 7:00 і о 7:30-40 вже на роботі God bless blue
-
Автобуси Шрьодінгера
-
В мене 3 маршрута до роботи. В будні максимальний час очікування 5хв., а зазвичай як таксі під'їжджає. 🙂 7-10хв та на роботі.
-
Open doors Winnipeg 56 Maple St
-
Сьогодні?
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
@banofbot
-
Все вірно. Зимою краще на велосипеді, бо так швидше і тепліше. Автобуси взагалі атас.
-
Не все але де що ще можна подивитися doorsopenwinnipeg.ca/
-
Так
-
Підскажіть, будь ласка, через яку систему чи банк можна переводити з США до Канади гроші? І якщо це буде щомісяця якийсь період і це повернення боргу, чи це потрібно оподатковувати?
-
Да тут і в літку той сраний вітер так хераче , що на тому веліку нікуди не уідеш 🌚
-
Ні, борг не потрібно оподатковувати якщо там немає % Будь якась система, всі канадські банки підтримують перекази із США, головне реквізит знати. Ну або wise, PayPal, etc
-
Дякую за відповідь
-
Черга до старої міської в'язниці 🤪
-
Доречі , я знайшов викладача з англ і треба буде пересилати в USD ,як найкраще це робити? 8 транзакцій в місяць (може договрюсь одним платежем ) В неї US bank.
-
Супер. Моя перша думка була, що то вʼязниця. Потім подумала. Що не може бути в центрі така гарна вʼязниця
-
Хз, може через wise
22 Jan 2023, 08:02
154899/231264
3 minutes ago