Українська Манітоба
-
Дякую
-
Та і тут кидали багато разів, подивіться через пошук
-
🙄🤷
-
Ой, все, хай вони собі лікті кусають що ви не в них. Як показує практика далі буде тільки краще і робота і умови, не вішайте носа!
-
Так ,я знаю.Просто все пройшло гладко ,я надіялась на offer,,але щось пішло не так.....
-
Вам офер вже вислали, що ви "готові переїхати"? До того часу я б не ризикував.
-
Попахує що вас злили, може хтось більше їм сподобався
-
Якщо подалі відійти то дійсно трохи просідає але в мене таких місць майже немає. Коли сам інет не лагає то він видає 800мбс по вайфаю. Таке натестив.
-
Привіт,поясніть,як працює система працевлаштування?Сходили на співбесіду,сподобались один одному,все підходить ,вже готові переїхати в ту місцевість,але тут бам...відділ кадрів спочатку пишуть,ми за Вас поговоримо,а потім не беруть трубку і не відписують на повідомлення..Що б це значило?!
-
Та ні, по вайфаю норм роздає, це ж wifi6:
-
Так, переівіряють все. Кому дійсно та допомога потрібна - її отримують 😉
-
Оскільки торенти тут заборонені, не бачу взагалі сенсу в такій швидкості)
-
Не вводьте людей в оману. На медсестру також можна вчитися не з нуля
-
Так, перевіряють всі рахунки, в тому числі і українські. Ви спочатку повинні витрати федеральну допомогу, а тоді вже подаватися
-
Rostic 300 Stanley St 2049790404
-
На WiFi 750 наврядше отримаєте... хіба що "сидітиме" на роутері. Щоб тестувати реальну швидкість підключення треба Ethernet cable + компьютер з Gigabit Ethernet
-
Не бачила жодного повідомлення по групам щоб хтось отримав таки цю допомогу. Напишіть нам якщо вам вдасться. Дуже цікаво. Там наче перевіряють всі рахунки і має бути зовсім печалька з грішми
-
Доброго вечора! Шукала інформацію по чату, але так і не зрозуміла. Може хтось знає як подаватися на TAB? Це треба реєструватися онлайн?
-
Ок, дуже дякую!
-
Два підтвердження адреси ( Манітоба хелс кард і войд чек у моєму випадку, може бути ще договір аренди), сін здається теж, ну і права українські
22 Jan 2023, 08:02
15497/237900
15 minutes ago