Українська Манітоба
-
У нас майже всю зиму жили 👀 не знали звідки взялися. Так же й розчинилися
-
Натріть сітку Irish Spring милом. Купіть це мило, в просто твердим бруском пройдіться по сітці. Мошки пропадуть. Є шанс що пропаде ваш кіт, чоловік і почуття смаку... але мошок не буде точно
-
За котика особливо боляче стало
-
почитайте їх літературу і історію, це минуле яким вони пишаються, а наразі да, сильно все розмилося
-
Ось кілька варіантів. У нас спрацював варіант №1 www.merrymaids.com/cleaning-tips/diy/how-to-get-rid-of-gnats/#:~:text=Apple%20Cider%20Vinegar%20Trap,will%20disable%20them%20from%20escaping.
-
В мене і блюдця стоять, і лампи , і хімоза,і пастки додаткові , і батюшка раз на тиждень приходе , відспівує - вони все одне повертаються. Колись майже нема , колись прям дискотека . Ну в мене дійсно дохеріща квітів та я люблю вологе повітря , таке вологе , щоб прям плавати
-
Я навіть вино розливаю регулярно - попадає штук 10-15, але решта 110 літає. Напевно ті що непитущі...
-
Same thing....
-
Кажіть адресу , на віно і я прилечу , посьорбаю
-
Я там зараз. Підходь, не бійся
-
Народ, а чи є хто на форкс зараз ? Як там taste of Asia ?
-
Так це мені буде страшно, а тобі ні. Я маленький, ти мене поламаєш
-
Ми з вами вороги до кінця життя , ви що ? Думаєте просто так можна жирними людей називати, потім їм в очі дивитися без страху ? 😂
-
Я щойно купив електричну мухабойку на тему, ідеально для вас буде.
-
Наших попередніх мешканців з'їхати примусили надоїдливі білки)) Вони лізли у вікно, розривали сітку протимоскітну. До мене не лізуть)) я ставлю стигнути на вікно святий борщ, гречку, картоплю з м'ясом))
-
Якісь рольові ігри 😳😂
-
Ну ваші мухи малі то така велика не треба просто))
-
Або може таке підійде 🤔
-
*uwu owo*
-
Воно ще звук такий дає, шо кожного разу знаєш, шо от піджарився хтось
22 Jan 2023, 08:02
154997/237119
about 2 hours ago