Українська Манітоба
-
Скажіть, будь ласка, що у вас там по вакансіях?)
-
От як раз 6 червня лечу на 2 тижні 😭
-
Я по роботі повинна раз на рік їздити, unfortunately Правда, не в Iqaluit, а в Rankin та Arviat Це - не дрім дестінейшен, хоча Ікалуіт трохи краще, там навіть є паб
-
Nope, EPLS
-
О, як раз 2 наші готелі в топ 10, приємно
-
Мене жінка в Нунавут не пускає. Каже, не поїду я в то село
-
Дякую)
-
В головному офісі вакансій зараз немає, нажаль
-
Різні, авжеж Ну і я не в Iqaluit, а в зовсім remote communities, там дуже депресивно
-
блін, а як же просто фіалочки...просто дєнєжне деревце 😅🙈
-
Ну як рішення , брати квіти, які можуть нормально себе відчувати або у воді прям 100%, або у вазоні з лекою. Вибір так собі , але щось знайти можна . Суккуленти відразу ні , тропічні якісь можна знайти . Ще варіант , за овердорого покупати готові суміші , в яких відсутна земля . Там щось типу вугілля, кора , перлайт та кокос . Але дешевше раз на півроку купити ліпучки та хімозу типу такої . Правда , якщо б ще не було впадлу кожну квітку обробляти 🌚
-
Дуже цікаво texty.org.ua/articles/112556/stovpotvorinnya-v-tck-yak-ya-posluhavsya-derzhavu-j-pishov-znimatysya-z-rozshuku/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR22p8c4hyMxsA9J6vwaGm8wM7ckj_EZnjZO2-LgWjZ6x7w6lWNKeLDvmGI_aem_AQwYE9qoHGP12BBjG7YDrfrPg3ORBbYUbRUl9897CV1BC4lDboQCUAxko6sjfbwB3uoK-wwuHsONeRrAsByAw3Eq