Українська Манітоба
-
Два підтвердження адреси ( Манітоба хелс кард і войд чек у моєму випадку, може бути ще договір аренди), сін здається теж, ну і права українські
-
А які документи потрібні для цього?
-
У вашому випадку найкраще кооперуватись з друзями на авто, справді не всі продукти можна знайти в одному магазині, особливо якщо спеції якісь в низ скінчились, ну і ціни десь дешевші на одне, десь на інше, тому найкращий лайфхак-авто, або друзяки з авто 👍🏻
-
Я замінила посвідчення за пів години до покупки авто, от буквально. В найближчому мпі, запису у мене попереднього не було, на місці видали тимчасові права з якими вже ставила авто на реєстрацію та отримувала номери. А от пластик з фото, це вже так, довгенько чекала, десь три тижні а то й більше, вони прийди листом на адресу
-
Добрий вечір. Порадьте будь ласка СТО(адресу, назву чи контакт), потрібно трохи відремонтувати машину . Дякую.
-
Ой. Я теж хочу знайти роботку так швидко як ви. Круті🤗🤗
-
в мене немає зірки на лобі, касиром в магазин. 😃Заробляю канадський досвід роботи, який тут дуже необхідний для подальшого пошуку кращої. 😉
-
А ким влаштувалися, якщо не секрет?
-
треба менше чим 2 тижні. на 10 день після прибуття вийшла на роботу.
-
Друзі, а покидайте будь ласка свої лайфгаки з купівлі продуктів харчування у Вінніпегу. От наприклад щось хтось колись писав про якісь коробки з овочами-фруктами, або ще де купуєте та яке м'ясо/рибу, де дешевше та зручніше. Бо я вже задовбалася чесно кажучи, присвячуєш цілий вихідний супермаркету, а там половины що треба нема, та ще й без автівки доїхати, та доволокти це цілий квест. Нумо ділитися досвідом😁
-
Хз, при оформленні питали посвідчення.
-
А, тобто це мали на увазі не як власне посвідчення, а як ID?
-
Ви оформляєте авто не на водійське посвідчення, а на себе як фізичну особу. Авто можна купити і без посвідчення водія взагалі
-
Звичайно
-
На тимчасові теж машину собі можна оформити?
-
А, тобто паніку відставити?)
-
Заміна посвідчення півгодини займе
-
Так, це і є посвідчення. Пластик прийде протягом 45 днів. Однак паперове тимчасове посвідчення абсолютно окей
-
Надали
-
А тимчасово вам надали?
22 Jan 2023, 08:02
15516/237807
3 minutes ago