Українська Манітоба
-
Ну типу підходять до них російськомовні українці, а вони переходять на російську… Чому?!??!? Хто зна, бо похер.
-
А потім колеги мене питають, так то українці, чи росіяни? Бо вони уже можуть відрізнити українську від російської (завдяки мені ☺️). Дуже хочеться сказати всім українцям, які працюють в сфері сервісу - Будь ласка, прошу, не переходьте на російську мову, коли до вас приходить російськомовний клієнт (українець). Вони ж усі розуміють українську. А ви представляєте Україну тут! Може хтось почує 🙏
-
Від цього «Позор» моя мама так страждає. Ну виросла вона в Сибіру, переїхала в Донецьк у 80-х, чи було там таке як в Канаді (не виживеш без англійської) щоб треба було вчити українську? Звісно ні. А тепер додайте для людини пенсійного віку, на стрес від війни і переїзду, вивчення англійської , щє й позор що не говорить українською…
-
Добрий день! Відзовіться будь-ласка, хто користується кредитною карткою NEOбанк! Підскажить будьласка, як відбувається погашення кредиту? За умовами 21 день безпроцентного використання. Але не розумію коли треба погпшати його протягом 21 дня, або на прикінці місяця? Бо вже кінець місяця, а від банку жодних повідомлень, що необхідно погасити. Чи термін погашення починеється з дати першого використання кредитних кощтів?
-
Дякую
-
Чи є якась організація, яка може допомогти з перекладом у лікаря? Лікар ортопед , сама я не справлюсь точно