Українська Манітоба
-
Ну що я вам скажу... У мене самій українська не рідна мова, а рідна — суржик. Є 2 знайомих що отримали укр громадянство до прийняття закону про екзамен на громадянство з української мови. Української вони не знають. Є знайома з Грузії, у неї грузінське ім'я, переїхала до України теж в 80х, а в 90х, переїхала до Ізраїлю... Тепер вона в Канаді по куает. Перед приїздом до Канади я їй сказала, що хай краще тут розмовляє українською вже як може. І знаєте що вона мені відповіла? "У мене ще є місяць до переїзду, зараз почну слухати Ютуб на українській, а то забула вже"... Це я до чого? У кожної людини різна історія, але треба намагатися та вчити
-
Вітаю, я фотограф📸 Буду рада розділити ваші найцінніші моменти та покажу вас з найкрасивіших ракурсів✨ Допоможу з позуванням та емоціями✨ Обіцяю, що наша зйомка буде саме така, про яку ви завжди мріяли❤️✨Допоможу з позуванням, ідеями та емоціями✨ весілля/розпис сімейні фотосесії Фотосеії вагітності love story індивідуальні дитячі Подарункові сертифікати в наявності🎁 За деталями пишіть у приват📩 www.instagram.com/ksenia.photolife/
-
маєте шось смачненьке?) тоді ми йдемо до Вас😁
-
Із тортиком 😁
-
А для чого їх розрізняти?🙂 Я розмовляю англійською. Якщо бачу що можливо людині важко, кажу, що можемо перейти на українську :) для мене не проблема, якщо до мене говорять російською, я відповідаю українською. Люди розуміють. Якщо бачу 2 паспорти - український та російський - тільки англійською.
-
Українською мовою😂
-
Все вірно…аби не здувало прохолодними вітрами та зимовими днями було трохи більше часу для замерзання 😅
-
Я недавно брав авто на два дні, поїхати до Кенори. Дуже дорого.
-
В мене нема нічого . Я відразу інвестую в зимову броню . Я не розумію тих людей , які можуть купити ведро морозива/ цілий торт/ коробку шоколадних цукерок. Та їсти трошки кожного дня . Це як ? Чи нема бажання «с завтрашнього дня почати ходити в тренажерний зал» ,та щоб не було в домі жодних спокус , треба закінчити все саме зараз . Так що люди , у яких в дома є щось солодке /смачне , це якийсь ред флег 🌚🌚🌚😅
-
Акцент чутно зазвичай 🤷♂