Українська Манітоба
-
Все вірно…аби не здувало прохолодними вітрами та зимовими днями було трохи більше часу для замерзання 😅
-
Я недавно брав авто на два дні, поїхати до Кенори. Дуже дорого.
-
А скільки проиблизно коштує на неділю взяти авто в рент? Бюджетно
-
В мене нема нічого . Я відразу інвестую в зимову броню . Я не розумію тих людей , які можуть купити ведро морозива/ цілий торт/ коробку шоколадних цукерок. Та їсти трошки кожного дня . Це як ? Чи нема бажання «с завтрашнього дня почати ходити в тренажерний зал» ,та щоб не було в домі жодних спокус , треба закінчити все саме зараз . Так що люди , у яких в дома є щось солодке /смачне , це якийсь ред флег 🌚🌚🌚😅
-
Не знаю як у ортопедів, була у сімейного і він подзвонив і ми отримали одразу перекладача!
-
Акцент чутно зазвичай 🤷♂
-
дякую
-
Десь 50 на день рахуйте
-
Оце я така — відро морозива і початий шоколад у мене стоїть місяцями 😀
-
Можна у них і запросити перекладача.
-
Розраховуй на 600-700 баксів
-
Я чую російський акцент на англійській (коли говорять в стилі "фром май харт"). А от український не чую.
-
То мабуть Ви не прислухались раніше)
-
Нєєє, ну а чьоооо 😉
-
А, мабуть! У мене з акцентами складно — я ніяких майже не чую 😀
-
Продам. 2012 рік. 226 тис км. 6ст. Механіка. Технічно все добре. Трохи іржі на задніх крилах. Не критично. Клін тайтл. Щє дійсне сейфеті. Надійна робоча лошадка або стартер-авто.
-
Мабуть мені зовсім ведмідь на вуха наступив — кілька разів розмовляла з жінкою з Москви, яка там народилася і виросла (вона так сказала) і нічого не почула
-
От так! Дуже багатьох із них видає вимова літери «а» 😅особливо московитів
-
Я маю на увазі різні акценти при розмові російською. Кацапів зазвичай дуууже чутно.
-
У мене пак пива місяць може стояти. Це який прапор?
22 Jan 2023, 08:02
155259/238743
15 minutes ago