Українська Манітоба
-
Та мені і треба щоб це була дарча мені від мого чоловіка і ми обидвоє тут, і щось я потєралася. Квартира куплена в шлюбі вже коли були але покупцем виступав в доках тільки він
-
Зрозумів, дякую
-
Дивлячись для чого вам авто. Взагалі сенс може бути але якщо ви точно знаєте як його відремонтували і не збераєтесь на убер.
-
Мій син не розуміє російської. Окремі слова, може, які нагадують українські.
-
Дуже цікаво 🤔 Це нові правила, чи як? Бо реально у березні зробив дарчу і провів через нотаріуса.
-
У нас в центрі волонтерять українці в 2-3 поколінні, які російську мову в житті не чули і ій-бо не розуміють є. Кожного разу, коли нам дзвонять/чи приходять рускоязичні новоприбулі, волонтери мусять кликати когось з «свіженьких», щоб поспілкуватися. Тому що люди не переходять на українську навіть після фрази, що російську тут не розуміють. А потім вони ще пишуть гнівні пости у фб про те, шо ми ущємляємо за мовним признаком. А потім інші пости, шо в нас персонал спілкується російською і взагалі ми кацапи. З людьми тяжко 😂
-
Опа , це от туди , у ту яму , з тим 1,92 хлопцем )))) Прям стільки солі , прям на всі рани )
-
брати ребілд від індусів чи арабів це точно наражатися на проблеми Взяти ребілд від з шопу, якоми ти можеш довіряти - взагалі не проблема
-
Ну я робив минулої п'ятниці
-
Чого? Знов ж таки у березні робив 😂
-
Я мабуть упустив момент, що на близьких родичів дарчу неможна
-
У нього буде дуальна ідентичність. Жити з цим не просто, іноді дуже ламає зсередини. Думки "Хто я? З ким я?". Але цікаво це точно. Зараз люди їздять туди-сюди, одружуються з іншими націями і таких людей стає все більше. Грузіну буде простіше ніж росіянину бо між Грузією і Україною немає війни.
-
Я грузин , член , спільноти ) вивчив ))) щось ніхто не скаржився 😂
-
Це якийсь дурдом. У людей проблема не в мові, а в голові. Це як старенькі люди розмовляють закордоном російською бо впевнені, що якщо розмовляти повільно, всі мають російську розуміти
-
Ви не слідкуєте, ми там з хлопцем високим домовились в якийсь ямі сидіти , морозиво їсти . Тому що ми всі самотні та без вибору у житті .
-
Дискримінація по росту 😅😅
-
Уточнюю. Якщо дати довіреність тому ж самому родичу, якому я хочу подарувати нерухомість, то неможна. Він за довіреністю має комусь іншому дарувати. Мені не підішло, буду продавати Я вже зробив і відправив до Global Affairs. Не юрист, тому не дуже хочу розбиратися у цьому, так що вибачте за неточність
-
Яким 1,92 хлопцем?
-
Нічого, життя їх навчить. Приходишь, кажешь: "Здрасьте, я не знаю української, а англійську погано. Чи можна тут з кимось розмовляти російською?"
-
Це не підходить. Хіба що на юриста оформлювати, але це потенційно може бети фокус з "зникнення нерухомості" Не хочу ніяк ризикувати (
22 Jan 2023, 08:02
155343/238723
35 minutes ago