Українська Манітоба
-
Все залежить від конкретного екземпляра обраної ВАМИ автівки. Який був власник до того, чи проходив вчасно ТО, міняв масло, якими дорогами експлуатував і т.п.
-
Ні, там дуже старі і прості технології, можна їздити ще до 300-350 тис. спокійно
-
Невже полички в шафах 😁
-
Якщо сфера послуг то згодна, якщо сфера продажу, тут є варіанти 😀 Пам'ятаю як я купляла онлайн білет на паром з Таллінн у Хельсинки кілька років тому. Сайт був на англійській, російський і естонській мовах. Але тільки в естонській версій була снижка €10! 😀
-
Прочитайте уважно моє перше повідомлення. Йде мова про клієнтів - українців, які розмовляють російською. Вони прекрасно розуміють українську мову. Не йшла мова про індійців, казахів чи португальців. Тобто приходить в банк українець куаетчик, розмовляє на російській. А касир, який також українець (також куаетчик) автоматом переходить на російську. Хоча 5 хв тому говорив на українській, чому? Якщо я б знала іспанську, і до мене підійшов би іспанець, я б з радістю постаралась зробити йому приємне і з ним розмовляти іспанською. Але я українка, і з українцями я хочу і буду говорити українською, а не на мові мого ворогу. Я нікого ні в чому не переконую. Це моя незмінна позиція.
-
Гроші не пахнуть, так? 🙂
-
Історію в студію 😁 Люблю історії про правильних українських бабусь в 2-3 поколінні, які за спілкування російською і факами можуть обкласти 🙂